Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2022. Január 20. 13:17, csütörtök | Helyi

Hollandiából érkezett adomány a Kátai Gábor Kórház részére

Hollandiából érkezett adomány a Kátai Gábor Kórház részére

Az adomány átadásakor jelen volt és lepakolásában segített F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Hubai Imre közgyűlési elnök is.

A Kátai Gábor Kórház és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság JNSZ Megyei Kirendeltsége részére mintegy kétmillió forint értékű Hollandiából érkezett kórházi adományt - gyógyszertároló szekrények, srtresszoldó takarók, többféle speciális matrac és orvosi maszkok - adott át a Tisza-tavi Keresztény Polgári Kör nevében Fodor Gusztáv lelkész, alapító.

A külföldről érkezett adományt Nagyné László Erzsébet, a kórház főigazgatója és Kiss Róza, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság JNSZ Megyei Kirendeltség igazgatója vette át.

A főigazgatósághoz tartozó öt szociális és egy gyermekvédelmi intézményhez kerülnek a modern gyógyszertároló szekrények, a stresszoldó takarók pedig a gondozottak komfortérzetének javítását szolgálják majd. A kórházban is hasznosak a gyógyszerszekrényeknek is az ápoltak gyógyulását elősegítő speciális matracok, takarók.

Az adomány lepakolásában F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Hubai Imre közgyűlési elnök is segítettek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.