Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. Augusztus 08. 05:01, kedd | Helyi

ILLEGÁLIS GYORSULÁSI VERSENYEK ELLEN INDÍTOTT AKCIÓT A RENDŐRSÉG

ILLEGÁLIS GYORSULÁSI VERSENYEK ELLEN INDÍTOTT AKCIÓT A RENDŐRSÉG

Illegális gyorsulási versenyek ellen indítottak akciót Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében. Ennek keretében a Szolnok bevásárló negyedében ellenőrizték az autósokat, a Felső Szandai rét nevű útszakaszon.

A rendőrség közlése szerint a komplex közlekedési akció célja a gyorsulási versenyek visszaszorítása, illetve az átalakított járművek kiszűrése volt, és az ellenőrzést a levegőből drón is segítette.

A leleplezett illegális gyorsulási versenyről készült felvételt be is mutatták.
Az akció eredményeképpen két esetben szabtak ki helyszíni bírságot, kilenc szabálysértési feljelentést tettek, és hat jármű forgalmi engedélyét vonták be, mivel azokat engedély nélkül átalakították – közölte kedden a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az akcióban a megyei közlekedésrendészeken túl a Szolnoki Rendőrkapitányság, valamint a kormányhivatal vizsgabiztos és ellenőr munkatársai vettek részt.

„A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közlekedésbiztonságra, azon belül is az egyik legfőbb baleseti veszélyforrásra, a közlekedés résztvevőire veszélyt jelentő, jogellenes gyorsulási futamok, valamint a sebességtúllépések visszaszorítására” – írták.
Ígéretük szerint lesznek még hasonló akciók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.