Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Augusztus 09. 13:15, csütörtök | PR

Irodaház a nyüzsgő belvárosban

Irodaház a nyüzsgő belvárosban

Budapest tele van százéves házakkal, amelyek hol jobb, hol rosszabb állapotban vannak. Szerencsére a belváros klasszikus épületei között van modern irodaház is, amelyre gyorsan le kell csapni.

Ezek az irodaházak már részei a városképnek, amely változik és átalakul. Megőrzi és tiszteli a régit, de teret enged az újnak.

A központi elhelyezkedés

Bár rohamosan fejlődik a főváros, sorra épülnek az irodaházak, mégis frekventált helyen, a belvárosban, jóval kevesebb lehetőségünk van irodát bérelni. Sokan a főváros határában keresnek a cégüknek egy központi bázist, ezesetben az egész városon kell átjutni a reggeli csúcsban ahhoz, hogy a munkavállalók dolgozhassanak.

Ezzel szemben a belvárosban bár ugyanúgy meg kell küzdeni a közlekedéssel, mégis sokkal gyorsabban eljuthatunk bárhova. Igazán központ elhelyezkedésűnek számít egy irodaház a Blaha Lujza téren. A 2-es metrónak és a 4-6-os, 28-as, 32-es és 62-es villamosnak is van itt megállója. Ezek mellett troli és számtalan busz is áthalad a téren és környékén, a 4-es metró csak pár perc séta. Ezek kiváló tömegközlekedési adottságok!

A közelben minden van. A szó legszorosabb értelmében. Éttermek, kávézók, hotelek, sőt még bevásárlóközpont is mindenféle üzlettel. Aki itt bérel irodát és idejár dolgozni, az munka előtt és után is mindent elintézhet.

Az irodaház kialakítása

A nagyrészt üveg-acél jellegű irodaház a Blaha Lujza téren rendkívül világos, köszönhetően a sok természetes fénynek. Ugyanakkor az ablakok kettős üvegezésűek és szigeteltek, állítható rolókkal szerelték fel őket. Egy másik korszerű megoldás a zónánként szabályozható hűtő-fütőrendszer, amellyel megelőzhetőek a nyári megfázások.



Van teremgarázs, amely nagy előny, így nem a környéken kell hosszasan parkolóhelyet keresgélni. Ráadásul biztonságos és távvezérléssel ellátott. Az irodaházban több lift is található, így a magasabb szinten lévő irodák könnyedén elérhetőek. Az irodaházban 24 órás biztonsági szolgálat és recepció is működik. Konferenciaterem, bank és ATM is található az épületben.

A még kiadó irodák belsőterei könnyen alakíthatóak, de előnyük, hogy már elve irodai célokra szánták. A nagy üvegfelület is sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Egy tapasztalt és tehetséges belsőépítésszel a legmenőbb közösségi irodát is megvalósíthatjuk itt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.