Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. December 18. 18:48, kedd | Helyi

Jégvirág

Jégvirág

Jégvirág címmel karácsonyi mesemondó versenyt rendezett a Csokonai Könyvtár az első és másodikos gyerekeknek.

Jégvirág címmel karácsonyi mesemondó versenyt rendezett a Csokonai Könyvtár az első és másodikos gyerekeknek. A 16 indulót és felkészítőiket Szabó Péterné gyermekkönyvtáros köszöntötte, majd szebbnél szebb mesék hangzottak el a szeretetről, a karácsonyról. A zsűritől - elnöke dr. Kasuba Jánosné könyvtáros-tanár, Gulyás Ferencné a MIEÓ vezetője és Ferencziné Varga Ildikó - Aranyoklevelet kapott mesemondására : Keserű Marcell, Kiss-Pál Sára, Kiszelák Lenke, Kovács-Bocskay Ákos Zsigmond, Kovács -Bocskay Márton Tas, Szopkó Éva, Ezüstoklevelet kaptak: Balog Andor, Dávid Adél Angéla, Lukács Lorenzó Péter, Márki Bálint, Nagy Kamilla, Sebők Sára, Seres Ildikó, Tóth Gréta, Vadai Imre, Kentési Mira Emma.

Jégvirág címmel karácsonyi mesemondó versenyt rendezett a Csokonai Könyvtár a harmadik és negyedikes gyerekeknek. Az indulókat és felkészítőiket Szabó Péterné gyermekkönyvtáros köszöntötte, majd szebbnél szebb mesék hangzottak el a szeretetről, a karácsonyról az alsósok előadásában.

A zsűritől - elnöke dr. Kovácsné Mikola Éva nyugalmazott általános iskolai tanár, tagjai: H. Tóth Jánosné óvodapedagógus és Kiss Szilvia tanár - ők kaptak Arany minősítést: Ábrahám Lea Borka, Bugán Luca, Orosz Réka, Dániel Csenge, Makai Boglárka. Ezüst minősítést ért el: Angyal Alexandra Dóra, Balaskó Renáta Somogyi Sára, Szabó Miklós, Tóth Enikő Virág. Bronz minősítést kapott mesemondására: Márki Flóra, Mihácsi Roxána, Szabó László, Rimaszombati Máté, Dobos Marcell, Wang Nóra Anna.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 14:06, hétfő | Helyi

Parkoló járművekbe hajtott egy autó Karcagon

Egy parkoló kisteherautónak, illetve egy másik járműnek ütközött egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Karcagon, a Püspökladányi úton.

2024. Április 15. 14:04, hétfő | Helyi

Motorral ütközött egy autó Kunszentmártonnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy motorkerékpár vasárnap délután a 44-es számú főúton, Kunszentmárton térségében.

2024. Április 15. 13:58, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 14. 15:00, vasárnap | Helyi

ÜLÉSEZETT A KÉPVISELŐ-TESTÜLET

Megtartotta munkaterv szerinti ülését a Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete.