Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Július 10. 17:57, szombat | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

KABINOS CSÓNAK REKEDT A NÁDASBAN A ROSSZ IDŐJÁRÁSI VISZONYOK MIATT

KABINOS CSÓNAK REKEDT A NÁDASBAN A ROSSZ IDŐJÁRÁSI VISZONYOK MIATT

Szolgálati kisgéphajó sietett a bajba jutott csónak és utasai segítségére.

Egy tiszafüredi lakos tett bejelentést 2021. július 9-én 22 óra 25 perc körül, hogy élettársával a Sarudi medencében egy kabinos csónakkal horgásztak, amikor a rossz időjárási viszonyok miatt egy hullám bevert a csónakba, ami megtelt vízzel és instabil lett. A víz besodorta a csónakot a nádba, ahonnan továbbhaladni nem tudtak.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli munkatársa szolgálati kisgéphajóval vonult a helyszínre és megtalálta a segítséget kérő személyeket, akiket sérülésmentesen a partra szállított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Erdély szívéből, Székelykeresztúrról érkeztek vendégek a városunkba. Itt tartózkodásuk alatt részt vettek egy barátságos focimérkőzésen is.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.