Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2024. Április 06. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: karcag tv

KAMION BORULT A GÁTOLDALRA

KAMION BORULT A GÁTOLDALRA

Leszaladt az útról egy kamion Szeghalomnál. A gépjárművet vezető női sofőr kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet, a gátoldalba borult kamiont a szállítmányozási cég vontatta el.

Oldalára borult kamion vesztegel a Berettyó partján Szeghalomnál. Valószínű, hogy a sofőr elaludt vezetés közben, mert a gépjármű féknyomot sem hagyva került az gátoldalba.


POZSONYI CSABA:
-A szomszéd benzinkútnál álltam, mikor láttam, hogy ez a kamion nem kanyarodik a hídra, hanem folytatta az útját és lebukott a gátoldalba. Elkezdtem szaladni, hogy esetleg valami sérülés hogyha van, akkor tudjak segíteni, de egyetlenegy sofőr volt, nem sérült, nem tudott kijönni a kamionból. A gépjárműnek meg még járt a motorja, úgy állítottam le, hogy a motor oldalán lehúztam egy csatlakozót, de utána már jöttek a tűzoltók és átvették a mentést.


A kamion sofőrje apróbb zúzódásokkal megúszta a balesetet, miután a tűzoltók kiszabadították a vezetőfülkéből, a mentők megfigyelésre kórházba szállították. Szeghalomnak ez a szakasza- már csak a Berettyón átívelő híd miatt is- meglehetősen forgalmas. Éppen emiatt gyakoriak az útpálya- elhagyásos balesetek.

HÍDI MIHÁLY:
-Hát, sajnos régebben is nagyon sokszor előfordult, hogy Csötnyő felől, amik érkeztek személyautó, több leszaladt itt. Hát, hiába tették már ki a sebességkorlátozási táblát, meg minden, nem figyelnek a sofőrök. Nem figyelnek a sofőrök és hát sajnos ez a következménye.


A balesetben megsérült kamion kiemeléséről és elszállításáról a szállítmányozási cég már gondoskodott.

Címkék: baleset, kamion, szeghalom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.