Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Március 20. 18:01, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Kamionról leeső jégdarab zúzta be egy kocsi szélvédőjét

Kamionról leeső jégdarab zúzta be egy kocsi szélvédőjét

Egy kanyarodó kamion tetejéről lezuhanó jégdarab törte össze egy autó szélvédőjét és sebesítette meg annak sofőrjét hétfőn. A baleset az Ózd és Sajópüspöki közötti útszakaszon történt.

Nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett az a sofőr, akire menetközben egy kamionról lezuhanó jégdarab esett. Közúti közlekedés rendjének megzavarása szabálysértés miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy rásonysápberencsi férfival szemben. A férfi 2018. március 19-én 14 óra 50 perc körül Ózd és Sajópüspöki között haladt a kamionjával, amikor egy kanyarba nem a jármű sajátosságainak megfelelően hajtott, így annak tetejéről leesett egy nagyobb jégdarab. A jég beszakította egy arra haladó személygépkocsi szélvédőjét, az autó sofőrje pedig a fején megsérült.

Címkék: baleset, borsod, jég, kamion

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.