Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. December 24. 10:48, hétfő | Helyi

KARÁCSONY A SZÁLLODÁBAN

KARÁCSONY A SZÁLLODÁBAN

Bár a karácsonyt legtöbben otthonukban töltik, egyre többen vállalkoznak arra, hogy felkerekedjenek, és egy szállodában töltsék az ünnepeket.

Új szokás kezd kialakulni az utóbbi években, most már nemcsak szilveszterre, de karácsonyra is megtelnek a hotelek, panziók. Érdekesség, hogy nem egyedül élőkkel, hanem többnyire családokkal, sőt több generáció ünnepel együtt. A szállodák vezetői, munkatársai igyekeznek a vendégeknek meghitt légkört teremteni figyelmességgel, műsorral, ajándékozással.

Ebben a karcagi és Nagykunsági vendégek között is népszerű szállodában az éttermet feldíszítik a vendégekkel közösen, akik ma szenteste kis ajándékokat is kapnak, a tulajdonos köszönti általában őket és borral, könyvvel, a gyerekeket plüssjátékokkal ajándékozza meg. Az ünnepségen mindig van sütemény büfé is.

Egyedülálló legfeljebb tíz százalék lehet, a többi családos. Általában két-három éjszakára foglalnak szállást, amit a családi büdzsé megenged, ez az egyik legnagyobb ajándék újabban egymás közt. Ez nem menekvés otthonról, úgy gondolják, hanem sokan rájöttek, hogy ebben a rohanó világban a szabadidőben vagy az ünnepek alatt nem feltétlenül a takarítással, főzéssel, mosogatással kell tölteni az időt, így többet lehetnek együtt kényelmesen, kiszolgálva és egy jót wellness-elnek is közben.

A térségünkben lévő szállodákba már szilveszterre sincs üres szoba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.