Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. December 24. 10:46, hétfő | Helyi

KARÁCSONYI MENÜ RENDELÉSRE

KARÁCSONYI MENÜ RENDELÉSRE

Egyre többen rendelik étteremből a karácsonyi menüt. A legtöbben halászlevet, töltött káposztát és beiglit visznek.

Karcagon átlagban 2-3 ezer forintot kell fizetni egy háromfogásos karácsonyi menüért. A bejgli mellett a zserbó és a különleges desszertek is népszerűek idén.

Sokan azért döntenek az éttermi fogások mellett a főzés helyett, mert azok finomak, és a háziasszonyok így több időt tölthetnek a családjukkal.

A kiválasztott és jó előre megrendelt ételeket a legtöbb helyen december 24-én délelőttre készítik el és be is csomagolják, így a menüért felelős édesanyának (vagy édesapának) már csak annyi a dolga, hogy a szépen megterített asztalon feltálalja a kész fogásokat.

A vegyestálak a legnépszerűbbek, de sokan rendelnek halászlevet és sülteket is. A kínálatban hidegtál, pulykacomb, töltött káposzta, saláták, vegetáriánus fogások és természetesen házi készítésű bejgli is szerepel.


Azokra is gondolnak, akik december 25-én vagy 26-án kényelmesen ünnepelnének: egyre több étterem nyit ki ilyenkor, hogy vendégül lássa azokat, akik nem a konyhában szeretnék tölteni az év egyik legszebb időszakát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.