Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. December 25. 08:36, kedd | Helyi

KARÁCSONYI VILÁGÍTÓ HÁZ

KARÁCSONYI VILÁGÍTÓ HÁZ

Sokan zarándokoltak el jászalsószentgyörgyi csodaházhoz . Tulajdonosa Sas Dezső, jövőre így már nem díszíti fel a házat és a kertet. Mint mondta: díszkivilágítás azért lesz, de nem olyan kaliberű, mint azt az előző 20 évben megszo

Ünnepi fényárban pompázik Sas Dezső jászalsószentgyörgyi háza. A környékbeliek már megszokhatták ezt a látványt, hiszen 20 éve gyönyörködhetnek benne.

Sas Dezső októberben már díszíti a kertet és a házat, 35 ezer izzót szerelt fel. Egy hónapig tart a fényár, így tisztelegve az ünnepek előtt. Többet ekkora munkája pedig nem lesz, árulta el Sas Dezső.

Az idei októberben ugyanis már nem ismétli meg ezt a kaliberű díszkivilágítást. 35 ezer égő világít, több mint 80 Mikulás-figura és 30 rénszarvas illetve hóember díszíti a kertet, házat.

Ahogy idősödik az ember, úgy egy kicsit fogy az ambíció is – mondja. A Mikulástól vízkeresztig hazánk minden tájáról, immár látogatók ezreit vonzó karácsonyi fényár azonban most még teljes szépségében pompázik és vasárnap estig minden bizonnyal sokaknak szerez még életre szóló, különleges élményt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.