Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. December 12. 18:24, szerda | Helyi

KARCAGRA IS KERÜLHETETT A MARIHUÁNÁBÓL

KARCAGRA IS KERÜLHETETT A MARIHUÁNÁBÓL

Közel 70 tő kifejlett cannabis növényt találtak a nyomozók egy szolnoki családi ház padlásán.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2018. november 29-én reggel egy szolnoki családi házban tartottak kutatást. A nyomozók az épületben és annak padlásán csaknem 70 tő cannabis növényt, annak termesztéséhez használt profi eszközöket, vegyszereket, szakirodalmat, közel 1 kilogramm szárított növényi származékot, az értékesítéséhez használható csomagoló anyagokat, illetve digitális mérleget találtak és foglaltak le. Az előzetes szakértői vélemény szerint a növényi származékok kábítószernek minősülnek. A „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály rendőrei elfogták a házban tartózkodó 36 éves férfit és előállították a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra. A nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a szolnoki lakost, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.