Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. November 20. 07:31, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Kérdésekre és azonnali kérdésekre válaszol a kormány

Kérdésekre és azonnali kérdésekre válaszol a kormány

Az Országgyűlés ma véget érő ülésén a képviselők kérdéseket és azonnali kérdéseket tesznek fel a kormány tagjainak.

Az ülésnap délelőtt 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amit a kérdések másfél, az azonnali kérdések pedig egy órában követnek.

A parlament honlapján elérhető információk alapján a kormánypárti padsorokból Bene Ildikó (Fidesz) arról kérdezi majd az emberi erőforrások miniszterét, hogy bővül-e a lombikprogram támogatása.

Az ellenzéki oldalról a szocialista Kiss László arról faggatja a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy mikorra készül el az M0-ás körgyűrű északi szakasza.

A jobbikos Szávay István Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettest arról kérdezi, hogy a kormány mikor kezdi el a Trianon 100. évfordulójára való felkészülést, míg az LMP-s Hadházy Ákos az emberi erőforrások miniszteréhez "Romokban a nyelvoktatás" címmel fordul.

Az Országgyűlés ülése napirend utáni felszólalásokkal ér véget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.