Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2023. Július 21. 18:28, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

KERÉKPÁRRAL ÉRKEZETT, GÉPKOCSIVAL TÁVOZOTT

KERÉKPÁRRAL ÉRKEZETT, GÉPKOCSIVAL TÁVOZOTT

A kunszetmártoni rendőrök több bűncselekménnyel gyanúsítanak egy csépai lakost.

Egy 22 éves helyi férfi 2023. július 17-én délután megjelent egyik ismerőse csépai ingatlanán, a kiskaput a belülről felakasztott kulccsal kinyitotta, majd a nyitott ház konyhájában magához vette a kapu előtt parkoló kocsi indítókulcsát és egy laptopot. A járművel egyenesen Tiszaföldvárra ment, ahol a lopott laptopot pénzzé tette, majd visszament Csépára és a járművet leparkolta a tulaj háza mögött. A sértett elmondta a rendőröknek, hogy a bejáratuknál le volt támasztva a hívatlan ismerős kerékpárja ezért gondolta, hogy ő vihette el a kocsit, amire nem kért engedélyt. Arra pedig végképp nem, hogy a hordozható számítógépet elvigye és eladja.

A rendőrök gyanúja szerint ugyanezen elkövető pár nappal korábban egy csépai ingatlanból különböző szerszámgépeket és elektronikai felszereléseket tulajdonított el. Az egyenruhások a férfit 2023. július 19-én elfogták és előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, és kétrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja ellene az eljárást.

Címkék: #karcag tv, csépa, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Erdély szívéből, Székelykeresztúrról érkeztek vendégek a városunkba. Itt tartózkodásuk alatt részt vettek egy barátságos focimérkőzésen is.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.