Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Április 08. 10:23, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Késsel rabolt telefont két tizenéves Borsodban

Késsel rabolt telefont két tizenéves Borsodban

A rendőrök néhány órán belül elfogták azt a két fiatalt, akik egy késsel fenyegettek meg egy ózdi fiatalembert, majd elvették mobiltelefonját a minap.

Egy fiatal férfival elegyedett szóba Ózd egyik buszmegállójában két, budapesti lakhellyel rendelkező fiatal április 6-án 20 óra körül. Rövid beszélgetés után egy kést vettek elő és mobiltelefonjának átadására kényszerítették áldozatukat, majd felajánlották, hogy néhány ezer forintért cserébe azt visszaadják.

A sértettnél nem volt pénz, de azt mondta, hogy otthonában van, így őt a lakásáig kísérték. Hazaérve a sértett elmondta a történteket a szüleinek, akik értesítették a rendőröket, továbbá a házuk közelében várakozó elkövetők irányába indultak, akik ekkor elmenekültek.

A rendőrök két órán belül megállapították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalok kilétét, majd elfogták és az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították őket.

A nyomozók kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették a 18 éves Sz. Nikolaszt és 15 éves társát, továbbá az ügyészségen előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására is.

Címkék: ózd, borsod, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:07, péntek | Kék hírek

SE PÉNZ, SE TERMÉK

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Kék hírek

RABLÁS MIATT HÁRMAN ŐRIZETBEN

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

2024. Április 16. 18:26, kedd | Kék hírek

TÍZ DÍLER RENDŐRKÉZEN

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.