Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. Szeptember 11. 05:00, hétfő | Helyi

KÉT ÓRÁN BELÜL ELFOGTÁK

KÉT ÓRÁN BELÜL ELFOGTÁK

Tiszaföldváron követett el lopásokat egy helyi férfi. Volt, hogy dinnyére, máskor csokira éhezett, de árgus szemekkel figyelte a lezáratlanul hagyott járműveket is.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/ket-oran-belul-elfogtak-3

Egy tiszaföldvári lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a város belterületén leparkolt, ám lezáratlanul hagyott lassú járműből eltulajdonított egy autósrádiót, egy ventilátort, továbbá több használati tárgyat. Bejelentést követően a tiszaföldvári rendőrök két órán belül elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Az eltulajdonított értékeket Tiszaföldvár epreskerti részén, a bozótosban találták meg.

A 26 éves gyanúsított nem ismeretlen a rendőrök előtt, hiszen több bűncselekmény is van a rovásán. Tiszaföldváron egy családi házból görögdinnyéket gurított el és egy lezáratlanul hagyott gépjárműből tulajdonított el értékeket. Továbbá az egyik helyi üzletben befalt két tábla csokoládét, több tábla édességet pedig a ruházata alá rejtett, azonban a biztonsági őr megakadályozta, hogy távozzon a boltból.
A terhére rótt bűncselekményeket egyesített eljárásban vizsgálják a rendőrök.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság négyrendbeli lopás vétség elkövetése miatt nyomoz.

Címkék: #karcag tv, elfogás, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Erdély szívéből, Székelykeresztúrról érkeztek vendégek a városunkba. Itt tartózkodásuk alatt részt vettek egy barátságos focimérkőzésen is.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.