Városlista
2019. március 22, péntek - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2019. Március 14. 18:19, csütörtök | Helyi

Ki kell állnunk Magyarország szabadságáért

Ki kell állnunk Magyarország szabadságáért

Hidvéghi Balázs kiemelte, hogy ma újabb Birodalom terjeszkedik és nyilvánosan is vállalt célja, hogy eltörölje a nemzetek Európáját.

1848-ban a magyar nemzet fegyverek és erőszak nélkül, csupán a szavak, a törvények és a diplomácia erejével elérte, hogy egész Európa ránk figyeljen. - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója Karcagon.

Hidvéghi Balázs kiemelte, hogy ma újabb Birodalom terjeszkedik és nyilvánosan is vállalt célja, hogy eltörölje a nemzetek Európáját. Újra szabadságharcra kényszeríti a magyarokat, melynek legfontosabb ütközete május 26-án az európai parlamenti választás lesz.


- Magyarország közel 30 éve független, szuverén ország. Ez nagy dolog, de amikor valamit ajándékba kapunk, akkor talán kevésbé érétkeljük, hogy milyen nagy kivívni azt. Én azt gondolom, hogy mindenkinek az az üzenete ma a 48-as forradalomnak, hogy a szabadságért újra meg újra meg kell küzdeni.

A mai világban a miai körülmények között is ki kell állnunk Magyarország szabadságáért, ki kell állnunk azért, hogy magunk dönthessünk a saját sorsunkról, a saját országunkról. Büszkén békésen, de határozottan kell kiálni mindig a szabadságért és a magyar függetlenségért.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 21. 15:42, csütörtök | Helyi

Átadás előtt a Rendőrség épülete

Közel egy hónappal az átadása előtt

2019. Március 20. 16:07, szerda | Helyi

Szupergyors internet Tiszaörsön

295 ingatlanba vált elérhetővé a szupergyors internet Tiszaörsön.

2019. Március 19. 18:44, kedd | Helyi

ÜLÉSEZETT A KÉPVISELŐ-TESTÜLET

Megtartotta soros ülését Karcag Város Önkormányzatának Képviselő-testülete. A napirendi pontok között elmúlt évi beszámolók és idei munkatervek is szerepeltek.

2019. Március 19. 18:43, kedd | Helyi

IDÉN IS VADÁSZBÁL

A Nagykun Vadásztársaság a berekfürdői Park Étteremben tartotta idei vadászbálját vadászok, erdészek, vállalkozók részvételével.