Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 14. 18:19, csütörtök | Helyi

Ki kell állnunk Magyarország szabadságáért

Ki kell állnunk Magyarország szabadságáért

Hidvéghi Balázs kiemelte, hogy ma újabb Birodalom terjeszkedik és nyilvánosan is vállalt célja, hogy eltörölje a nemzetek Európáját.

1848-ban a magyar nemzet fegyverek és erőszak nélkül, csupán a szavak, a törvények és a diplomácia erejével elérte, hogy egész Európa ránk figyeljen. - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója Karcagon.

Hidvéghi Balázs kiemelte, hogy ma újabb Birodalom terjeszkedik és nyilvánosan is vállalt célja, hogy eltörölje a nemzetek Európáját. Újra szabadságharcra kényszeríti a magyarokat, melynek legfontosabb ütközete május 26-án az európai parlamenti választás lesz.


- Magyarország közel 30 éve független, szuverén ország. Ez nagy dolog, de amikor valamit ajándékba kapunk, akkor talán kevésbé érétkeljük, hogy milyen nagy kivívni azt. Én azt gondolom, hogy mindenkinek az az üzenete ma a 48-as forradalomnak, hogy a szabadságért újra meg újra meg kell küzdeni.

A mai világban a miai körülmények között is ki kell állnunk Magyarország szabadságáért, ki kell állnunk azért, hogy magunk dönthessünk a saját sorsunkról, a saját országunkról. Büszkén békésen, de határozottan kell kiálni mindig a szabadságért és a magyar függetlenségért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.