Városlista
2019. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2019. Március 14. 18:19, csütörtök | Helyi

Ki kell állnunk Magyarország szabadságáért

Ki kell állnunk Magyarország szabadságáért

Hidvéghi Balázs kiemelte, hogy ma újabb Birodalom terjeszkedik és nyilvánosan is vállalt célja, hogy eltörölje a nemzetek Európáját.

1848-ban a magyar nemzet fegyverek és erőszak nélkül, csupán a szavak, a törvények és a diplomácia erejével elérte, hogy egész Európa ránk figyeljen. - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója Karcagon.

Hidvéghi Balázs kiemelte, hogy ma újabb Birodalom terjeszkedik és nyilvánosan is vállalt célja, hogy eltörölje a nemzetek Európáját. Újra szabadságharcra kényszeríti a magyarokat, melynek legfontosabb ütközete május 26-án az európai parlamenti választás lesz.


- Magyarország közel 30 éve független, szuverén ország. Ez nagy dolog, de amikor valamit ajándékba kapunk, akkor talán kevésbé érétkeljük, hogy milyen nagy kivívni azt. Én azt gondolom, hogy mindenkinek az az üzenete ma a 48-as forradalomnak, hogy a szabadságért újra meg újra meg kell küzdeni.

A mai világban a miai körülmények között is ki kell állnunk Magyarország szabadságáért, ki kell állnunk azért, hogy magunk dönthessünk a saját sorsunkról, a saját országunkról. Büszkén békésen, de határozottan kell kiálni mindig a szabadságért és a magyar függetlenségért.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 22. 17:52, szerda | Helyi

Új gyárat avatott Szijjártó Péter és Kovács Sándor

A hazánkba érkező autóipari vállalkozások a legújabb, legmodernebb technológiát hozzák el Magyarországra,

2019. Május 22. 14:32, szerda | Helyi

Konferencián a Tisza-tó

A Tisza-tó jelentőségéről beszéltem ma a Magyar Tudományos Akadémia épületében megtartott Nagy Tavaink konferencián, az MTA 191. közgyűlésének szakmai kísérő programján.

2019. Május 22. 14:30, szerda | Helyi

Júniusban folytatódik a Kun mediátor per

A Szolnoki Törvényszéken 2019. június 13-án, 17-én és 20-án további sértettek tanúkénti kihallgatásával folytatódik az ún. Kun-Mediátor ügy tárgyalása.

2019. Május 22. 14:29, szerda | Helyi

Koszorúzás a redemptiós emlékműnél

Kovács Sándor a Kunszövetség elnöke, országgyűlési képviselő úr a karcagi városvezetéssel helyezett el koszorút a karcagi Redemptios emlékműnél.