Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2024. Április 22. 16:09, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

KIHASZNÁLTA JÓHISZEMŰSÉGÉT

KIHASZNÁLTA JÓHISZEMŰSÉGÉT

Egy 27 éves tiszapüspöki nő több alkalommal kért pár ezer forintot az idős helybélitől. Az utolsó alkalom azonban nem várt fordulatot vett, és rablás lett a vége.

A megalapozott gyanú szerint a 27 éves nő többször kért segítséget egy nyugdíjas tiszapüspöki férfitól, aki kisebb összegekkel segített is a nőnek. Április 20-án is megjelent a sértett házánál és buszra kért pénzt. A férfi adott 1200 forintot a nőnek, aki azonban 30 perc elteltével visszament és újból pénzt kért. Mivel ekkor már nem kapott, egyre agresszívebben követelt, majd hirtelen felkapta az asztalon lévő irattárcát – melyben 80 ezer forint volt – és menekülni próbált, de az idős férfi is megragadta a tárcát. A huzavona végén a férfi elesett, a nő pedig elfutott, még a kerékpárját is hátrahagyta.

A feltételezett elkövető felkutatásában szolgálaton kívüli rendőrök is részt vettek, és információik alapján az egyenruhások Törökszentmiklós külterületén megállítottak egy autót, melynek hátsó ülése alatt megbújva fogták el a keresett nőt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.