Városlista
2019. február 24, vasárnap - Mátyás

Hírek

2018. December 03. 17:22, hétfő | Helyi

Kiskulcsosi Bál

Kiskulcsosi Bál

2018. december 01. - én került megrendezésre 25. alkalommal a Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézmény alapítványi bálja.

A bálon részt vett Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő úr, Dobos László Karcag város polgármestere, Szepesi Tibor a választókörzet önkormányzati képviselője is. A szervezők és a jelenlevők, mind elégedettek voltak a magas színvonalon kivitelezett bált és a nemes célt kitűzött rendezvényt illetően, ahol a befolyt összegből idén, az iskola kerítésének megújítása a cél.


Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő úr a Karcag Televíziónak adott nyilatkozatában elmondta, hogy minden ilyen rendezvény nagyon hasznos, hiszen a közösségerősítő szerepe mellett, jótékonykodásra is nyílik lehetőség. Idén az iskola kerítésének megújítására gyűjtenek, ami igazán hasznos célkitűzés.


Dobos László Karcag város polgármestere nyilatkozatában elmondta, hogy Karcag városa nagyon sok alapítvánnyal büszkélkedhet és mindegyiknek mindig igazán nemes célkitűzései vannak, ahogyan a mai rendezvény kapcsán is látható.
Emellett a városvezető szót ejtett arról is, hogy az adventi időszak megkezdtével a város különböző pontjai elhelyezett ünnepi hangulatot varázsoló díszek, majdan programok is ünnepélyesebbé teszik ezen időszakot, a város lakói számára.
Szepesi Tibor a választókörzet önkormányzati képviselője, nyilatkozatában elmondta, hogy mennyire fontos az iskola mindannyiunk számára.

Közösségkovácsoló és közösség összetartó szerepe miatt is. Ebben van a pedagógusok, a szülők és a tanulók segítségére az Önkormányzat, a Tankerület és természetesen a körzet is, ami mindig támogatólag áll ki Karcag város oktatási intézményeinek törekvései mellett.


Futóné Szabó Margit a Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézmény tagintézményvezetője arról szólt, hogy az idei évben is nagyon hasznos dologra gyűjtik a pénzt, hiszen a kerítés megújítása már időszerű. 25 évvel ezelőtt pontosan ezek miatt a dolgok miatt hozták létre az alapítványt, hogy az iskola és a tanulók tárgyi feltételeit javítsák.


Az idei bál különlegessége a díszítés volt, ami a jégvirág hangulatát tárta a bálozók elé-mondta el a tagintézményvezető asszony.
Plósz Csilla Margit a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője nyilatkozatába elmondta, hogy a mai bál a nyitórendezvénye a decemberi időszaknak az iskolák életében, de természetesen a tagintézmények falai közé is becsempészik az ünnepi hangulatot. Ajándékokcsomagokat kapnak a gyerekek és ebben az időszakban meghittebb és hangulatosabban telnek a hétköznapok a gyerekek számára, amihez a szülők segítsége is nagyban hozzájárul-mondta el Plósz Csilla Margit intézményvezető asszony. Brehó Mónika

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 23. 18:33, szombat | Helyi

ÚJ ISKOLABUSZ TOMAJMONOSTORÁN

- Az iskolában közel 100, az óvodában pedig közel 20-25 bejáró gyereket szállítunk a környező településekről és ennek a szállítását nem lehet a volán járatokkal megoldani.

2019. Február 23. 10:35, szombat | Helyi

Védelem és biztonságpolitika

A biztonságpolitikai esték vendége volt február 20-án a Déryné Kulturális Központban dr. Demkó Attila védelem és biztonságpolitikai szakértő a 20 éves magyar NATO tagságról szólt.

2019. Február 22. 20:19, péntek | Helyi

TAGGYŰLÉS A SORSTÁRSAK HÁZÁBAN

A Sorstársak Házában tartotta február 8-án taggyűlését az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület Karcagi Szervezete.

2019. Február 22. 20:14, péntek | Helyi

KÖZMUNKA PROGRAM KUNMADARASON

Guba László Kunmadaras község polgármestere arról számolt be televíziónknak, hogy milyen a településen folyó közmunkaprogram, amely mintegy 153 főt foglalkoztat.