Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 17. 09:20, vasárnap | Helyi

KITŰNŐ TANULÓK A GYÖRFFYBEN

KITŰNŐ TANULÓK A GYÖRFFYBEN

Majdnem 100 azon tanulók száma a Györffy István Katolikus Általános Iskolában, akik kitűnő bizonyítványt vihettek haza félévkor.

Megkapták a Györffy-s diákok a félévi bizonyítványt. Panaszra nem lehet okuk, hiszen az iskola 4,4-es tanulmányi átlaggal zárta a félévet.

Jó félévet zárt a Györffy István Katolikus Általános Iskola. A gyerekek jól tanultak, ami meglátszik a tanulmányi eredményeiken is.

- Szépen zártuk a félévet, nagyon szép eredményeket értek el a tanulóink. Majdnem 100 azon tanulók száma akik kitűnő bizonyítványt vihettek haza félévkor. A félévi eredménye az iskolának tanulmányi téren 4,4 az alsó tagozatosoké 4,5 a felső tagozatosoké 4,3.

A felvételi aránya nagyon jó a Györffy-s diákoknak, akik többnyire Karcagon tanulnak tovább, de népszerű még Debrecen és Szolnok is.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 20:05, péntek | Helyi

MUZSIKÁS EGYÜTTES KARCAGON

Muzsikás együttes több, mint 10 éve járja az ország általános- és középiskoláit a Rendhagyó énekóra MOL-ban programjukkal.

2019. Április 19. 20:03, péntek | Helyi

ROHAM A KARCAGI VIRÁGBOLTOKBAN

Május elején búcsút vesznek alma materüktől a középiskolás tanulók.

2019. Április 17. 19:36, szerda | Helyi

A Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja

A megjelenteket dr. Nagy Molnár Miklós igazgató köszöntötte, majd Mohai Tamás színművész szavalata után Csillag Barnabás, a Karcagi Zsidó Hitközség elnöke emlékezett meg a több mint négyszáz karcagi zsidó áldozatokról.

2019. Április 16. 19:59, kedd | Helyi

Búcsúztak a ballagók

A városvezetés nevében Kovács Szilvia alpolgármester, Rózsa Sándor jegyző, és Szepesi Tibor önkormányzati képviselő kívánt sok sikert a diákoknak.