Városlista
2019. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2019. Május 13. 19:14, hétfő | Helyi

F. KOVÁCS SÁNDOR VOLT A VENDÉG

F. KOVÁCS SÁNDOR VOLT A VENDÉG

A Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület Karcagi Szervezetének a vendége volt F.Kovács Sándor országgyűlési képviselő.

A Sortársak Házában tartott találkozón Nagy László elnök köszöntője után a parlamenti munkájáról szólt a képviselő, beszélt azokról a döntésekről, amelyek fontosak hazánk biztonsága, önállósága érdekében. Beszélt a családokat támogató kormánydöntésekről - CSOK, a most induló faluprogram - , valamint arról, hogy a keresztény kultúra érték, amit meg kell védeni, s továbbadni a fiataloknak.


A Kormány hazánkban továbbra sem akar migrációt, a magyar emberek biztonságát pedig megvédi. A nyugdíjasokat érintő kérdések is szóba kerültek, de a 4-es fő elkerülő szakaszáról is szó volt a találkozón, ahol a jelenlévők támogatásukról biztosították a képviselőt.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 24. 09:34, péntek | Helyi

Bejutottak a döntőbe

Karcagi SZC Varró István SZKI. kispályás focicsapata a közelmúltban ismét szép sikereket ért el. Fodor Csaba testnevelő tanár, amelyik versenyrendszerbe benevezte csapatát.

2019. Május 24. 09:33, péntek | Helyi

Zavaró gallyak

A fás szárú növények ágai a villamosenergia-ellátás üzembiztonságát nagymértékben zavarják, esetenként veszélyeztetik Karcagon.

2019. Május 24. 09:32, péntek | Helyi

Hétvégén választunk

2019-ben európai parlamenti választásokat tartanak Magyarországon, mely a negyedik ilyen jellegű voksolás az ország történetében. A szavazás időpontja 2019. május 26.

2019. Május 24. 09:31, péntek | Helyi

Megindult a forgalom

Megindult a vasúti és a közúti forgalom a kiskörei Tisza-hídon, amely a MÁV Zrt. és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. együttműködésében újul meg.