Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Október 20. 05:01, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu - illusztráció: pixabay

Kútból mentett a rendőr

Kútból mentett a rendőr

Egy Sátán kútba esett férfit mentett ki a helyi körzeti megbízott.

Telefonon kért segítséget a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában október 19-én 12 óra 20 perc körül egy sátai férfi.

Elmondása szerint a portáján lévő kútba mászott be, azért, hogy azt kitisztítsa, de munkálatai közben az ereje elhagyta és már nem tud kimászni.

A bejelentést vevő ügyeletes azonnal értesítette a településen gyalogos-szolgálatot teljesítő Elek Zoltán főtörzszászlós körzeti megbízottat, aki előbb futva, majd - egy autót megállítva – járművel néhány perc alatt a helyszínre érkezett.

A rendőr egy létrát talált az udvaron és azt akarta leengedni a férfinak, aki ekkor már annyira elgyengült, hogy nem bírta tovább kitámasztani magát a kútgyűrűben és a jéghideg vízbe zuhant.

Ekkorra már többen is megérkeztek, hogy segítsenek, így Elek Zoltán egy kötelet kötött magára, leereszkedett a vízbe és egy magával vitt másik kötelet, pedig a – közben az eszméletét is egy időre elvesztett – férfi derekára kötötte. A segítők kihúzták a bajba jutottat, majd kisegítették a rendőrt is.

Az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai a kihűlt állapotban lévő férfit kórházba szállították.

Címkék: kút, mentés, rendőr, sáta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 18:26, kedd | Kék hírek

TÍZ DÍLER RENDŐRKÉZEN

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

2024. Április 16. 08:36, kedd | Kék hírek

Hírek JNSZ vármegyéből

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 5 körözött személyt fogtak, és 2 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.