Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Február 18. 06:30, péntek | Helyi

LEGJOBB ÚSZÓK VERSENYEZTEK KARCAGON

LEGJOBB ÚSZÓK VERSENYEZTEK KARCAGON

Az Akácliget Gyógy - és Strandfürdő fedett uszodájában tartotta a Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület a diákolimpia megyei úszóverseny döntőjét.

Az Akácliget Gyógy - és Strandfürdő fedett uszodájában tartotta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület az I, II. korcsoport és III, IV, V-VI. korcsoport „B” versenyzők részére a diákolimpia megyei úszóverseny döntőjét.

A megjelenteket a házigazdák nevében Szepesi Tibor polgármester köszöntötte, s kívánt eredményes versenyzést. A döntőn jelen volt F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, a Karcagi Sportegyesület elnöke is.

A verseny célja egyrészt az úszószakosztályoknak, iskoláknak versenyzési lehetőség biztosítása volt, másrészt a megyei diákolimpiai bajnoki címek eldöntése - lányok és fiúk -, korcsoportonként és úszás nemenként, s az országos diákolimpia döntőbe jutás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

dén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett. A tanulók megmutathatták a verseny során, hogy milye

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.