Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. Október 03. 05:00, kedd | Helyi

LOPÁSTÓL A RABLÁSIG

LOPÁSTÓL A RABLÁSIG

Egy tiszaföldvári férfi elmúlt pár hónapja ékes bizonyítéka annak, hogy ha valaki a bűn útjára lép, olyan folyamatot indít el, hogy a végén annak irányítására már nem lesz ráhatása.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/lopastol-rablasig

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves tiszaföldvári férfi 2023. májusában kezdett el kisebb vagyon elleni bűncselekményeket elkövetni a településen. Volt, hogy közterületről kerékpárt, vagy szórakozóhelyről bárpulton hagyott mobiltelefont lopott. Emelve a tétet, következett két lakóingatlan, amelyekbe este tört be, azonban mindkét esetben megzavarta a sértett, és elmenekült.

Végül a legsúlyosabb tettére is sor, amikor lopási céllal bejutott egy 80 éves férfi házába. A sértett kérdőre vonta, ekkor két alkalommal pofon ütötte, majd ellökte a tulajt, végül egy televízióval a kezében távozott a házból, mikor megérkeztek a tiszaföldvári rendőrök és elfogták.

A nyomozók a férfit rablás bűntette, és négyrendbeli lopás vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:24, szerda | Helyi

A hazai vadállományunk egyedülálló nemzeti kincsünk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra

2024. Május 01. 15:00, szerda | Helyi

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves cibakházi férfival szemben rablás bűntette és két rendbeli testi sértés büntette miatt.

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

MÉLTÓSÁG MEZEJE

A nárcisz a világon mindenütt a rákbetegek, a rákban haldoklókat gondozó szervezetek szimbóluma.

2024. Május 01. 07:00, szerda | Helyi

SZÉPÍRÓ VERSENY A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Cigány hét keretein belül a hátrányos helyzetű gyermekek számára Szépíró versenyt rendeztek a Szent Pál Marista Általános Iskolában.