Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 16. 18:41, szombat | Helyi

MEGJELENT A KARCAGI RENDEZVÉNYNAPTÁR

MEGJELENT A KARCAGI RENDEZVÉNYNAPTÁR

A hagyományoknak megfelelően idén is megjelent a Karcagi Rendezvénynaptár, mely mindenki számára díjmentesen elérhető.

Idén is megjelent a 2019-es Karcagi Rendezvénynaptár, amely a város kulturális szokszínűségét mutatja be a város lakosai mellett a Karcag iránt érdeklődő turistáknak. Szepesi Tibor elmondta, hogy egy olyan rendezvénynaptár kerül az érdeklődők kezébe, ami teljes képet nyújt a 2019-es karcagi programokról.

- Minden évben megjelent ez nagyon hosszú idő óta. 5-6 éve kiadvány formájában juttatjuk el a programnaptárt a város lakosságának, illetve a város környéki településekre. Ezzel jelenünk meg az utazáskiállításokon, frekventált pontokon, ahonnan a turisták Karcagra ellátogatnak. Felhívjuk a figyelmet, hogy nagyon sok rendezvény, érdekes rendezvény van városunkban.

A civil szervezetek, intézmények programjai mellett természetesen a városi programok jelennek meg a kiadványban.

- Szeretnénk folytatni azokat a hagyományokat, amelyekre van kereslet. A Tavaszi, Nyári, őszi sorozatok folytatódnak, amelyet a Téli, adventi program koronáz majd meg.

A Déryné Kulturális Központ nem csak a szabadtéri programokra várja a kultúra iránt érdeklődőket. Számos koncertnek, színházi előadásnak ad helyt az intézmény.

- A bérletes előadás véget ért, de a szezon zárásaként beiktattunk még egy előadást. Április végén a Miniszter Félrelép című előadást láthatja a közönség. Teltház lesz áprilisban Zorán koncertjén is.

A nemzeti ünnepeken is - a megemlékezések mellett - színes programok várják az érdeklődőket Karcagon.

A programnaptár a város forgalmas helyein és a Déryné Kulturális Központban érhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 20:05, péntek | Helyi

MUZSIKÁS EGYÜTTES KARCAGON

Muzsikás együttes több, mint 10 éve járja az ország általános- és középiskoláit a Rendhagyó énekóra MOL-ban programjukkal.

2019. Április 19. 20:03, péntek | Helyi

ROHAM A KARCAGI VIRÁGBOLTOKBAN

Május elején búcsút vesznek alma materüktől a középiskolás tanulók.

2019. Április 17. 19:36, szerda | Helyi

A Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja

A megjelenteket dr. Nagy Molnár Miklós igazgató köszöntötte, majd Mohai Tamás színművész szavalata után Csillag Barnabás, a Karcagi Zsidó Hitközség elnöke emlékezett meg a több mint négyszáz karcagi zsidó áldozatokról.

2019. Április 16. 19:59, kedd | Helyi

Búcsúztak a ballagók

A városvezetés nevében Kovács Szilvia alpolgármester, Rózsa Sándor jegyző, és Szepesi Tibor önkormányzati képviselő kívánt sok sikert a diákoknak.