Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Augusztus 19. 07:35, péntek | Helyi

Megnyílt a Karcag Center üzletház

Megnyílt a Karcag Center üzletház

Augusztus 18-án Dobos László, Karcag város polgármestere és Balla Zoltán tulajdonos avatta fel a Kertész József utca 14. szám alatti Karcag Center üzletházat.

A tulajdonos köszöntőjében elhangzott, az új üzletházban kettő nagyobb és két kisebb alapterületű üzletet alakítottak ki három hónap alatt. Csütörtökön reggel 8 órakor megnyílt az első üzlet a Pepco, s várhatóan év végig a többi helyiségre is lesznek bérlők. Az üzletházhoz egy 23 beállásos kerékpártároló és személygépkocsi parkoló is épült.

Dobos László polgármester avatóbeszédében arról szólt, hogy a piac szomszédságában egy újabb, színvonalas, a mai kor igényeinek megfelelő üzletház épült, mely hozzájárul a város és vonzáskörzete lakóinak még szélesebb körű kiszolgálásához. Az üzletházban most megnyílt első üzlet, nyolc új munkahelyet is jelent, s a további helyiségek bérbeadásával még újabb munkahelyek is létrejönnek majd, ami szintén biztató - vélte a városvezető, aki jó vásárlást kívánt az új boltban mindenkinek.

Címkék: Karcag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 14:00, szombat | Helyi

KAMIONNAK CSAPÓDOTT

Frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó n a 4-es főúton Fegyvernek közelében. A balesetben a személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt.

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

RENGETEG SZEMETET HAGYOTT HÁTRA A LEVONULÓ ÁRHULLÁM

A tiszai árhullám levonulásával a KÖTIVIZIG munkatársai megkezdték a hullámtéren felhalmozódott hulladék mennyiségének felmérését, majd szemétmentesítését.

2024. Április 20. 08:45, szombat | Helyi

Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.