Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. December 03. 19:51, szombat | Helyi
Forrás: FM

Megújult a 4-es főút fegyverneki szakasza

Megújult a 4-es főút fegyverneki szakasza

A miniszter kiemelte, a most àtadott 2,2 km új fegyverneki útszakasz is elősegíti a térség gazdasàgi, turisztikai fejlődését.

Magyarország versenyképességének javìtásához elengedhetetlen a jó minőségű utak és a korszerű, modern tömegközlekedés - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a megújuló 4-es számú főút átadó ünnepségén Fegyverneken.

A miniszter kiemelte, a most àtadott 2,2 km új fegyverneki útszakasz is elősegíti a térség gazdasàgi, turisztikai fejlődését.

Fazekas Sàndor hangsúlyozta, egy több mint 430 millió forintos beruházás valósult meg, amely hozzájárul a vidéki életminőség javításához. Hozzàtette: a nemzeti ügyek kormánya elhivatott valamennyi fő- és mellékút felújítása iránt a balesetmentes és magas színvonalú közlekedési feltételek biztosítása érdekében.

A kormàny a Komplex Útfelújítási Programjának keretében 69 milliárd forintból, országszerte 150 útszakasz megújításáról döntött. Ezen belül Jász-Nagykun-Szolnok megyében összesen több mint 26 km hosszan 6 út újul meg a kormány infrastruktúrális fejlesztéseinek köszönhetően.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.