Városlista
2019. március 18, hétfő - Sándor

Hírek

2019. Január 05. 19:45, szombat | Helyi

MINDEN

MINDEN

“Minden” címmel, új single-t jelentetett meg Gyányi István. A Sean Darin és Úrfi által jegyzett zene és dalszöveg, az énekes és kreatívok első találkozása, melynek felvételei a Stamusic Stúdióban történtek.

A “Minden” magán viseli Gyányi István előadói érzékenységét, amely Szepesi Zsolt produceri és Száraz Bence szövegírói tükrében mutatkozik meg. A két kreatív neve olyan slágerekből lehet ismert, mint Freddie “Csodák” című slágerlistás dala.

Gyányi István: Nekem ez a dal kifejezi a nyugalmat, a hétköznapokból való kiszakadást, a belső egyensúlyt, hisz előbb - utóbb minden a helyére kerül.
Nem számít, mennyire különbözik két ember, a zene és az érzelmek útján összetalálkozhatnak. Nekem ez a filozófiám.

Száraz Bence: Nagyon sok popdalban érzem azt, hogy a pozitív kicsengést, vagy üzenetet semmivel nem támasztják alá, egyszerűen csak elvárás, hogy vidám legyen a zene és ezért ilyet is írnak. Én szerettem volna egy olyan szöveget írni, ami arról szól, hogy a jó dolgok nem maguktól értetődőek, nem keresni kell őket, hanem megdolgozni értük. Megfelelő munkával utólag minden olyan magától értetődőnek tűnik és végül minden a helyére kerül.

A “Minden” a Kelet-Magyarországon egyre nagyobb ismertséget szerző Gyányi István harmadik dala, amely a Black Rose Project kiadásában jelenik meg. A dalpremier és az előadó nagy nyilvánosságnak való bemutatása a MAGYAR FM Befutó című műsorában volt hallható 2019.január 2-án. - Újvári László-

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 17. 09:22, vasárnap | Helyi

TAVASZI KIRAJZÁS

Az enyhe tavaszi idő megérkeztével ismét tömegesen jelennek meg a földeken a poloskák és más invazív rovarok.

2019. Március 17. 09:22, vasárnap | Helyi

NÖVEKVŐ ELŐFOGLALÁSI KEDV

Sokan már most lefoglalják a szállásukat a nyári időszakra. A szakemberek is azt tanácsolják, hogy ne várjunk az utolsó pillanatig, mert könnyen lemaradhatunk a jó minőségű és jó szolgáltatásokat kínáló csomagokról.

2019. Március 17. 09:20, vasárnap | Helyi

KITŰNŐ TANULÓK A GYÖRFFYBEN

Majdnem 100 azon tanulók száma a Györffy István Katolikus Általános Iskolában, akik kitűnő bizonyítványt vihettek haza félévkor.

2019. Március 16. 18:41, szombat | Helyi

MEGJELENT A KARCAGI RENDEZVÉNYNAPTÁR

A hagyományoknak megfelelően idén is megjelent a Karcagi Rendezvénynaptár, mely mindenki számára díjmentesen elérhető.