Városlista
2019. január 23, szerda - Zelma

Hírek

2019. Január 05. 19:45, szombat | Helyi

MINDEN

MINDEN

“Minden” címmel, új single-t jelentetett meg Gyányi István. A Sean Darin és Úrfi által jegyzett zene és dalszöveg, az énekes és kreatívok első találkozása, melynek felvételei a Stamusic Stúdióban történtek.

A “Minden” magán viseli Gyányi István előadói érzékenységét, amely Szepesi Zsolt produceri és Száraz Bence szövegírói tükrében mutatkozik meg. A két kreatív neve olyan slágerekből lehet ismert, mint Freddie “Csodák” című slágerlistás dala.

Gyányi István: Nekem ez a dal kifejezi a nyugalmat, a hétköznapokból való kiszakadást, a belső egyensúlyt, hisz előbb - utóbb minden a helyére kerül.
Nem számít, mennyire különbözik két ember, a zene és az érzelmek útján összetalálkozhatnak. Nekem ez a filozófiám.

Száraz Bence: Nagyon sok popdalban érzem azt, hogy a pozitív kicsengést, vagy üzenetet semmivel nem támasztják alá, egyszerűen csak elvárás, hogy vidám legyen a zene és ezért ilyet is írnak. Én szerettem volna egy olyan szöveget írni, ami arról szól, hogy a jó dolgok nem maguktól értetődőek, nem keresni kell őket, hanem megdolgozni értük. Megfelelő munkával utólag minden olyan magától értetődőnek tűnik és végül minden a helyére kerül.

A “Minden” a Kelet-Magyarországon egyre nagyobb ismertséget szerző Gyányi István harmadik dala, amely a Black Rose Project kiadásában jelenik meg. A dalpremier és az előadó nagy nyilvánosságnak való bemutatása a MAGYAR FM Befutó című műsorában volt hallható 2019.január 2-án. - Újvári László-

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 22. 14:15, kedd | Helyi

Kigyulladt egy családi ház

Kigyulladt egy családi ház födémszerkezete hétfő hajnalban Kunmadarason, a Bem József utcában.

2019. Január 22. 13:08, kedd | Helyi

Megújul a Tiszafüredi Városi Strandfürdő

180 millió forinttal támogatja a Magyar Kormány a Tiszafüredi Városi Strandfürdő modernizálását,

2019. Január 21. 18:01, hétfő | Helyi

MŰSORRAL KEDVESKEDTEK AZ IDŐSEKNEK

A Karcagi Többcélú Társulás Idősek Otthonában ünnepi műsorral kedveskedtek a gondozottaknak.

2019. Január 21. 18:00, hétfő | Helyi

JANUÁR MÁR A BEISKOLÁZÁSSAL TELIK

A december programok tekintetében igen sűrű volt a Karcagi Nagykun Református Gimnáziumban - derült ki Tóth Barnával, az intézmény vezetőjével készített interjúnkból.