Városlista
2018. augusztus 15, szerda - Mária

Hírek

2018. Február 11. 09:34, vasárnap | Helyi
Forrás: KARCAG TV

MOST ÉRDEMES VIRÁGBOLTOST KERESNI A NYÁRI ESKÜVŐHÖZ

MOST ÉRDEMES VIRÁGBOLTOST KERESNI A NYÁRI ESKÜVŐHÖZ

Már most fel kell keresni a virágboltosokat, hogyha nyáron tartjuk az esküvőnket. A különleges kéréseknek sincs akadálya, a karcagi virágboltosok felkészültek.

Az a legbiztosabb, ha már most lefoglaljuk a nyári esküvőhöz a virágboltosunkat, mert a szakemberek így szinte az összes igényt ki tudják elégíteni.

- Sok menyasszony már előre szeret gondolkodni és én úgy veszem észre, hogy az esküvői alkalom egy igen nagy reneszánszát éli a fiatalok körében, mert szinte egy évvel már jó előre szeretnek készülni, átgondolni, hogy milyen lesz a teríték, milyen lesz a ruha, a fodrászomat megtaláljam, elmennek a ceremónia mesterhez, a dekoratőrhöz, ugyan úgy felkeresik a virágos területet is, mert ez mind, mind összekapcsolódott terület. Én azt látom, mert igazn hogy január vége, február eleje van, de már keresik az esküvősök a virágosokat, érdeklődnek, hogy amikor ők házasságot szeretnek kötni, akkor lesz-e olyan virág amit ők szeretnének, be lehet-e szerezni, színben formában meg tudjuk-e oldani. Természetesen a nagykereskedések is fel vannak készülve a jelenlegi trend színeire, így mi magunk is tudjuk nekik kínálni amivel a piacon találkozhatunk. Én úgy gondolom, hogy ezeke a fiatalok nagyban hozzájárulnak a mi munkánk kialakításához, mert nekünk össze kell dolgoznunk nem is kicsit, mert itt jelen vannak az ők elképzelésükbe a hintó díszítés, az autó díszítés, a szülőköszöntő, a dobócsokrok, koszorúslány csokrok. Ezek nem kis mennyiségű virágot takarnak magukban, nyilván itt nagyon fel kell nekünk készülni 1-1 esküvő alkalmával. Az is nyilvánvaló, hogy precizitást igényel. Én mindig szoktam mondani a menyasszonyaimnak, hogy az ő szavuk szent, mert ez az ő napjuk és a ő napjukat kell úgy kialakítanunk nekünk virágosoknak, hogy abban hiba nem lehet.

Akinek már megvan az esküvő időpontja ne halogassa, jelentkezzen be egy virágboltoshoz, így a különleges kérések is könnyebben teljesíthetőek.

- Igazából akik nyáron szeretnének esküvőt és az időpontot kitűzték, már most megkeresik a virágboltosokat. Jó előre, azért egy fél évre, három hónapra szeretnek érdeklődni. Utána folyamatosan kapcsolatban vagyunk a technikának köszönhetően. A tájékoztatás fontos, hogy naprakészek legyenek. Ezért igyekszünk úgy dolgozni, hogy pontosan minden úgy történjen ahogy a pár szeretné. Nagyobb kihívás az, amikor télen labdarózsát szeretnének. Tehát nem a szezonális virágokat kell hogy beszerezzük. Nyilván ilyenkor kicsit túl kell lépni, mert ez egy holland beszállítás és itt a kapcsolatokat kell úgy kialakítani, hogy a menyasszony igényeit ki tudjuk elégíteni. Vagy ott van a gyöngyvirág. Ami nemjellemző, mert egy nagyon rövid ideig tartó virág a tavasz kezdetén, a májusi időszakban. Hamar lenyílnak ezek a virágok és ezeket nagyon nehéz beszerezni. Ezért kell pontosítani.

A szakemberek szempontjából a precizitás a legfontosabb. Nekik kell még szebbé tenni a nagy napot és beszerezni a legjobb minőségű virágokat.


- Úgy gondolom, hogy főként aki készíti a csokrot, vagy maga alá vezényli ezt a rendezvényt a precizitás mindenképpen ott kell hogy legyen, a munkájára igényes legyen és figyelembe véve a virág tartóssággát, hogy sokmindennek ki van téve egy menyasszonyi csokor, például a tűző napon van a fényképezés, ezért mindennek meg kell hogy feleljen a virág minősége.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 14. 21:32, kedd | Helyi

Ezer négyzetméteren lángol a hodály Tilalmason

A tűzoltók megkezdték a lángok oltását.

2018. Augusztus 13. 09:11, hétfő | Helyi

Könyvelőt is keresnek Berekfürdőbe...

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2018. Augusztus 12. 17:34, vasárnap | Helyi

Egyre népszerűbb a Tisza-tó melletti nyaralás

Egyre kedveltebbek a Tisza-tó melletti szabadstrandok. Az olcsó árak, a kiváló vízminőség és a vízisportok sok hazai és külföldi turistát vonzank a térségbe.

2018. Augusztus 11. 20:27, szombat | Helyi

Wiener fotografien walzer kiállítás

Wiener fotografien walzer címmel a XIX. századi bécsi műtermi fotográfiákból és korabeli bécsi kiadású Strauss-kottákból nyílt kiállítás a Györffy István Nagykun Múzeumban augusztus 8-án.