Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Április 02. 12:16, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Nem lett húsvéti dínom-dánom

Nem lett húsvéti dínom-dánom

Annyit loptak a vegyesboltból, hogy táposzsákokban vitték el a szajrét.

Két cibakházi lakost gyanúsítanak a tiszaföldvári rendőrök azzal a bűncselekménnyel, ami március 30-án éjszaka történt Cibakházán. A 42 éves férfi és 40 éves nőrokona egy vegyesboltba mentek be álkulccsal. A rafinált páros a kasszából 50 ezer forintot, továbbá édességet, húsárut, szeszes italokat, kozmetikumokat és kávét lopott el. Éjfélt követően ismét nem tudtak ellenállni, hogy visszamenjenek a kifosztott üzletbe, ekkor 6 táposzsáknyi árut vittek el. A tolvajok dolguk végeztével visszazárták az ajtót. A tulajdonos reggel vette észre, hogy megkárosították. Bejelentését követően a nyomozók kamerafelvételeket elemeztek, azonban dolgukat nehezítette, hogy mindkét elkövető maszkot viselt. A kellő személyismeret azonban most is kisegítette a nyomozókat, ezért igen rövid időn belül elfogták és lopás bűntett miatt kihallgatták a párost. Beismerő vallomást tettek.

A rendőrök két helyszínen tartottak sikeres kutatást, így a 700 ezer forintos lopási kár nagy része megtérült. A nyomozók a kulcsarzenált és a fekete maszkokat is lefoglalták.

Címkék: lopás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.

2024. Április 29. 17:49, hétfő | Kék hírek

AZ ELMÚLT HÉT SZÁMOKBAN

Közlekedésrendészeti adatok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből.

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.