Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Április 22. 05:00, szombat | Helyi

NEM VETTE ÉSZRE, HOGY MEGLOPTÁK

NEM VETTE ÉSZRE, HOGY MEGLOPTÁK

Törökszentmiklóson meglepődött a sértett, amikor a rendőrök azzal keresték fel, hogy egy órával korábban egy helyi férfi eltulajdonította a motorkerékpárját.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/nem-tudta-hogy-megloptak

Középkorú férfi ment be egy törökszentmiklósi családi ház udvarára. A hívatlan embernek megtetszett a teraszon álló, lezáratlanul hagyott segédmotoros kerékpár, ezért azt eltulajdonította. A 35 éves férfi a járművet a Teleki László út és Dobos út kereszteződésénél tolta, amikor rendőrökbe botlott. Kérdésükre nem tudta hitelt érdemlően igazolni a jármű tulajdonjogát. A férfi percekkel később azonban elmondta, hogy honnan vitte el a segédmotoros kerékpárt. Így alakult ki az a helyzet, hogy hamarabb derült fény a bűncselekmény elkövetésére, mint ahogy azt a sértett észlelte volna.
Az egyenruhások előállították a jogsértőt a helyi rendőrkapitányságra és lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. Megállapítást nyert, hogy a terhelt korábban megvalósított vagyon elleni bűncselekmények miatt bűnügyi felügyelet hatálya alatt állt, azonban ennek szabályait megszegte.
A gyanúsított kihallgatását követően a nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.
A rendőrök a lefoglalt járművet a tulajdonosnak visszaadták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.