Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 17. 09:22, vasárnap | Helyi

NÖVEKVŐ ELŐFOGLALÁSI KEDV

NÖVEKVŐ ELŐFOGLALÁSI KEDV

Sokan már most lefoglalják a szállásukat a nyári időszakra. A szakemberek is azt tanácsolják, hogy ne várjunk az utolsó pillanatig, mert könnyen lemaradhatunk a jó minőségű és jó szolgáltatásokat kínáló csomagokról.

Sokan lefoglalták már szállásukat ebben a Berekfürdői szállodában. Szopkó Rita szállodavezető-helyettes kiemelte, hogy az előfoglalások alapján jó szezonra számíthatnak a térség szállodái 2019-ben.

- Ahogy a tavalyi évben is megfigyelhető volt a növekedés a vengédéjszakák számának növekedésében, így idén is erre számítunk, ezek a jelek mutatkoznak a foglalások tekintetében.

Az idei tavasz 2 hosszú hétvégével indul. Óriási az érdeklődés a jó helyek iránt. A szállodában is már csak kevés kiadó szoba van. A nyári előfoglalások is elindultak, de a főszezonra még akad szabad szoba.

- Ez főleg a húsvéti időszakra jellemző, sokan már szilveszter előtt befoglalták szállásukat. Egyelőre még tavaszra foglalnak az emberek, de lassan indul a nyári szezon is.

Korlátozott számban vannak már csak helyeink a hosszú hétvégékre. Érdemes minél előbb megtervezni a pihenést. A szakember azt mondja, hogy a nyári nyaralást 4-6 héttel a kiválasztott dátum előtt érdemes foglalni.

- A legnépszerűbb a telefonos megkeresés, de sokan foglalnak online és különböző szállásoldalakon is. A nyári időszakban jellemző inkább az internetes foglalás.

A szakember hiány még nem oldódott meg a térségben. Szopkó Rita azt mondja, hogy a fejlődő turizmus vonzóvá teheti a fiataloknak ezt a pályát.

Az árak 5-10 %-al emelkedtek, de a foglalási kedv ennek ellenére sem csökken.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 20:05, péntek | Helyi

MUZSIKÁS EGYÜTTES KARCAGON

Muzsikás együttes több, mint 10 éve járja az ország általános- és középiskoláit a Rendhagyó énekóra MOL-ban programjukkal.

2019. Április 19. 20:03, péntek | Helyi

ROHAM A KARCAGI VIRÁGBOLTOKBAN

Május elején búcsút vesznek alma materüktől a középiskolás tanulók.

2019. Április 17. 19:36, szerda | Helyi

A Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja

A megjelenteket dr. Nagy Molnár Miklós igazgató köszöntötte, majd Mohai Tamás színművész szavalata után Csillag Barnabás, a Karcagi Zsidó Hitközség elnöke emlékezett meg a több mint négyszáz karcagi zsidó áldozatokról.

2019. Április 16. 19:59, kedd | Helyi

Búcsúztak a ballagók

A városvezetés nevében Kovács Szilvia alpolgármester, Rózsa Sándor jegyző, és Szepesi Tibor önkormányzati képviselő kívánt sok sikert a diákoknak.