Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Március 19. 10:55, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Ötvenkét kiló drogelőállításra alkalmas tablettát találtak Röszkén

Ötvenkét kiló drogelőállításra alkalmas tablettát találtak Röszkén

Ötvenkét kiló kábítószer előállítására alkalmas tablettát találtak a pénzügyőrök és a rendőrök egy autóbuszban, Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, egy Koszovóból Ausztriába tartó koszovói autóbusz ellenőrizésekor feltűnt, hogy a jármű belső szerkezeti felépítése eltér a szokásostól. A röntgenvizsgálat után kiderült, hogy valamit elrejtettek a busz hátsó utasterében; 40 csomag, több mint 52 kilónyi fehér tabletta került elő. A sofőr azt állította róluk, hogy fejfájás-csillapítók.

Az előzetes szakértői vélemény szerint a tabletták kábítószer előállítására alkalmas úgynevezett prekurzorok. A pénzügyőrök a férfit feljelentették és átadták a rendőrségnek.

Címkék: drog, röszke, tabletta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:07, péntek | Kék hírek

SE PÉNZ, SE TERMÉK

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Kék hírek

RABLÁS MIATT HÁRMAN ŐRIZETBEN

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

2024. Április 16. 18:26, kedd | Kék hírek

TÍZ DÍLER RENDŐRKÉZEN

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.