Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Május 08. 05:01, hétfő | Helyi

PÁNIKBA ESETT, ROSSZ DÖNTÉST HOZOTT

PÁNIKBA ESETT, ROSSZ DÖNTÉST HOZOTT

A szolnoki rendőrök cserbenhagyással gyanúsítják a besenyszögi férfit, aki a záróvonalat átlépve ütközött egy autóbusszal Szolnokon.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/panikba-esett-rossz-dontest-hozott

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 54 éves férfi személygépkocsival közlekedett Szolnok belterületén. A sofőr a Bajcsy Zsilinszky út – Nagy Imre körút – József Attila úti közlekedési csomóponthoz érkezett, ahol szabálytalanul, a felfestett záróvonalat átlépve úgy haladt ki a külső, jobbra kanyarodó forgalmi sávba, hogy nem biztosított elsőbbséget az autóbuszmegállóból elinduló autóbusznak.

A buszsofőr az ütközés elkerülése érdekében fékezett, azonban ennek ellenére érintőlegesen ütköztek. A személygépkocsi vezetője az ütközést észlelte ugyan, azonban megállás nélkül tovább haladt. A vészfékezés következtében a busz egyik szépkorú utasa a kapaszkodó korlátnak esett és – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrök megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit lakásáról állítottak elő a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy rossz döntést hozott, amikor elhagyta a helyszínt és vallomásában bocsánatot kért a buszon elesett idős hölgytől.

Címkék: #karcag tv, baleset, Szolnok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.