Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek
Forrás: Ügyészség

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

Pillangókéssel szúrt egy éjszakai dulakodás során a 18 éves vádlott, a sértett a kórházban az életét vesztette - a Fővárosi Főügyészség vádat emelt az ügyben. További két másik fiatal ellen csoportos garázdaság a vád.

A vád szerint 2023. február 19-én éjjel 1 óra körül két társaság két tagja összeszólalkozott az V. kerület, Erzsébet téren. Ennek során az egyik vádlott megütötte a másikat, az emberölés későbbi vádlottját. Ekkor még a harmadik vádlott megpróbálta visszatartani a verekedőt. A megütött fiú az őt megütő vádlott után eredt.

Ekkor elé állt a sértett, akivel dulakodni kezdtek, a fiatal elővett egy pillangókést és nagy lendülettel megszúrta a sértettet. A késelő megpróbált elmenekülni, ekkor a másik két vádlott a földre szorította és bántalmazta.

A felvételen a vádlottak közötti előzetes dulakodás látható, azon a sértett nem szerepel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.

2024. Április 29. 17:49, hétfő | Kék hírek

AZ ELMÚLT HÉT SZÁMOKBAN

Közlekedésrendészeti adatok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből.

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.