Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Szeptember 24. 12:49, szombat | Helyi

Pom Pom a fa ágán

Pom Pom a fa ágán

Pénteken Bagaméri, a fagylaltos szobra után Csukás István újabb alakja, Pom Pom kapott szobrot Kisújszálláson.

Pintér Attila és Rajcsók Attila szobrászművészek alkotását dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Kecze István polgármester avatta fel.


"Hogy kicsoda Pom Pom? Hogy nem ismeritek? Hohó! Igazán senki sem ismeri, mert hol ilyen, hol olyan. Bámulatosan tudja változtatni az alakját: ha akarja, olyan, mint egy szőrpamacs, vagy paróka, vagy egyujjas kifordított bundakesztyű, vagy szobafestőpemzli, vagy papucs orrán pamutbojt.

Most leginkább szőrsapkához hasonlít, ahogy ül az ágon, egy szép hosszú ágon, föl-he-he-he, le-he-he-he, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...” - írta egykoron Csukás István, s a képek bizonyítják, Pom Pom a fa ágán valóban épp csak arra vár, hogy talán épp a szomszédos iskolából, megérkezzen hozzá Picur.

Címkék: pom pom

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve