Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. Július 06. 19:57, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

PONT KERÜLT A TISZABURAI BETÖRÉSEK VÉGÉRE

PONT KERÜLT A TISZABURAI BETÖRÉSEK VÉGÉRE

A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, mindketten rácsok mögött várják a nyomozás végét.

Két helyi lakost gyanúsít a rendőrség azzal a lopássorozattal, amelyet 2023. január 5. és június 25. között hajtottak végre Tiszaburán. Jellemzően külön-külön követték el a bűncselekményeket, azonban 2023. június 25-én 1 óra és 9 óra között együtt mentek be egy ingatlanba, ahonnan élelmiszereket tulajdonítottak el. A 26 éves bűnelkövetőt 9 rendbeli, míg a 27 éves feltételezett elkövetőt 6 rendbeli lopással gyanúsítják a karcagi nyomozók.

A helyszínekről vittek mindent, ami mozdítható volt. Nem volt biztonságban a bizsu, a fagyasztóban tárolt sertéshús, az élelmiszer, a kerti szerszám, de a muskátli sem. Kihallgatásuk során mindketten beismerő vallomást tettek.

Az idősebbik gyanúsítottat már korábban őrizetbe vette a nyomozó hatóság, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását. Társa ellen elfogatóparancsot bocsátott ki a rendőrség, őt 2023. július 6-án kerítették kézre az egyenruhások. Jelenleg őrizetben várja a bíróság döntését a személyi szabadságának korlátozásáról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:24, szerda | Helyi

A hazai vadállományunk egyedülálló nemzeti kincsünk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra

2024. Május 01. 15:00, szerda | Helyi

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves cibakházi férfival szemben rablás bűntette és két rendbeli testi sértés büntette miatt.

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

MÉLTÓSÁG MEZEJE

A nárcisz a világon mindenütt a rákbetegek, a rákban haldoklókat gondozó szervezetek szimbóluma.

2024. Május 01. 07:00, szerda | Helyi

SZÉPÍRÓ VERSENY A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Cigány hét keretein belül a hátrányos helyzetű gyermekek számára Szépíró versenyt rendeztek a Szent Pál Marista Általános Iskolában.