Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Szeptember 08. 05:01, péntek | Helyi

REJTÉLYES HALÁLESET

REJTÉLYES HALÁLESET

Jászberényben egy 27 éves férfi rejtélyes körülmények közt vesztette életét. Megrázó tudósítás következik.

Megverték, aztán felakasztotta magát a jászberényi fiatal – anyja szerint halálba kergették.
A rendőrség szerint magát akasztotta fel az a 27 éves férfi, akit találtak a rendőrök Jászberény külterületén. A fiatal azután tűnt el, hogy kedden brutálisan megverték, családja szerint halálba kergették a férfit.

Nevelőanyja arról beszélt: „A volt barátnőjével találkozott kedden Jászberény külterületén, a tanyavilágban, a fiatal nő pedig azt találta ki róla, hogy erőszakoskodott vele. A lány elszaladt tőle, Ferikét pedig az ismerősei elkapták és agyba-főbe verték. A bántalmazásról egy szemtanú felvételt is készített, amit elküldött nekünk, de végig sem tudtam nézni sírás nélkül”.
A nő úgy vélekedik, hogy nem is a fiú ölte meg magát, hanem támadói felelősek a bűncselekményért. Felidézte, hogy „egy olyan kutyának a láncával a nyakán lógott egy fáról, ami azokhoz tartozott, akik előtte bántalmazták. Halálba kergették a fiamat! Véleményem szerint önakasztásnak álcázták a megölését”.

A rendőrség viszont egyelőre kizárta az idegenkezűséget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.