Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Április 10. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Rékasi Károly: Az én szánalmas gyengeségem volt

Rékasi Károly: Az én szánalmas gyengeségem volt

Nincs bocsánat!

Ellenzi az erőszakot, ám sajnos Rékasi Károllyal is előfordul már, hogy képtelen volt megfékezni indulatait, és fizikailag bántalmazott valakit. A Barátok közt sztárja őszintén vallott arról, mit érzett, amikor megütötte gyerekeit.

– Volt olyan tanárom, aki a fiúknak bőven osztott kokit, húzta a pajeszt. Utáltam, ha vertek az iskolában, és azt is, ha otthon. Viszont tudom, hogy a kiváltó ok mindig én voltam. A szüleim a legjobb szándékkal koptatták el rajtam fakanalakat. Minden verésért hálás vagyok nekik. Nem bánom, hogy törött fakanalak kísértek az utamon – kezdte Rékasi.

– Ugyanakkor nem állítom, hogy a szüleim helyesen cselekedtek, de amit tettek, azt nem gonoszságból tették. Én nem így csinálom, de ők még másként szocializálódtak. Nem mondom, hogy felindulásból nem ütöttem még meg a fiamat vagy a lányomat, ez azonban mindig az én szánalmas gyengeségem volt. Ők meg tudtak bocsátani nekem emiatt, de én nem tudok magamnak soha – tette hozzá a színész.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.