Városlista
2018. április 22, vasárnap - Csilla

Hírek

2018. Január 12. 21:28, péntek | Helyi

Sajtóreggeli

Sajtóreggeli

Az együttműködés fő célja pedig nem más, mint hogy az általunk elvégzett munkáról, annak eredményéről Önök minél hamarabb értesüljenek.

Sajtóreggelivel egybekötött kötetlen beszélgetéssel indítottuk a mai napot a megyei média képviselőivel.

Több éves hagyomány, hogy január első felében Dr.Kállai Mária kormánymegbízott asszonnyal és Szalay Ferenc polgármester úrral együtt mondunk köszönetet a megyei sajtó munkatársainak azért a korrekt tájékoztató munkáért és jó együttműködésért, ami az elmúlt években kialakult és kiválóan működött közöttünk.

Az együttműködés fő célja pedig nem más, mint hogy az általunk elvégzett munkáról, annak eredményéről Önök minél hamarabb értesüljenek. írta Kovács Sándor facebook oldalán

Ezek érdekelhetnek még

2018. Április 21. 08:56, szombat | Helyi

Tájékoztatás: Segítség a fűnyírásban

A Fidesz Karcagi Szervezetének képviselői segítséget szeretnének nyújtani idős, beteg, mozgássérült, illetve gyermeküket egyedül nevelő lakótársainknak a fűnyírásban.

2018. Április 20. 20:01, péntek | Helyi

MESEVARÁZS

A MIEÓ Mesevarázs Munkaközössége H. Tóth Jánosné vezetésével az Ifjúsági Házban a Csillagszemű juhász című mese feldolgozására várta a kilenc óvoda egy-egy csoportját.

2018. Április 20. 19:55, péntek | Helyi

KÉSZÜL A SZEZONRA BEREKFÜRDŐ

Határon túlról és a szomszéd településekről is érkeznek vendégek a bereki gyógyvizű strandra.

2018. Április 20. 19:53, péntek | Helyi

KATASZTRÓFAVÉDELMI VERSENY

a Karcagi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kisújszálláson rendezte meg a területi ifjúsági katasztrófavédelmi versenyt és a Vöröskereszt területi elsősegélynyújtó versenyét felsősöknek és középiskolásoknak.