Városlista
2018. január 19, péntek - Sára

Hírek

2018. Január 12. 21:28, péntek | Helyi

Sajtóreggeli

Sajtóreggeli

Az együttműködés fő célja pedig nem más, mint hogy az általunk elvégzett munkáról, annak eredményéről Önök minél hamarabb értesüljenek.

Sajtóreggelivel egybekötött kötetlen beszélgetéssel indítottuk a mai napot a megyei média képviselőivel.

Több éves hagyomány, hogy január első felében Dr.Kállai Mária kormánymegbízott asszonnyal és Szalay Ferenc polgármester úrral együtt mondunk köszönetet a megyei sajtó munkatársainak azért a korrekt tájékoztató munkáért és jó együttműködésért, ami az elmúlt években kialakult és kiválóan működött közöttünk.

Az együttműködés fő célja pedig nem más, mint hogy az általunk elvégzett munkáról, annak eredményéről Önök minél hamarabb értesüljenek. írta Kovács Sándor facebook oldalán

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 18. 18:34, csütörtök | Helyi

Bemutatták a FIDESZ- KDNP jelöltjeit.

Bemutatták a jelölteket. A Fidesz 106 országgyűlési képviselőjelöltje közül négyen Jász- Nagykun- Szolnok megyében indulnak. Közülük ketten először mérettetnek meg.

2018. Január 17. 10:43, szerda | Helyi

Banki ügyintézőt is keresnek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2018. Január 16. 18:04, kedd | Helyi

DINAMIKUSAN FEJLŐDIK KARCAG

Karcag dinamikusan fejlődő útra lépett! - mondta el Kovács Sándor a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés elnöke a Karcag Televízió stúdiójában.

2018. Január 15. 17:52, hétfő | Helyi

MÚZEUMI PROGRAMOK 2018-BAN

Elkezdődött a 2018-as év a Győrffy István Nagykun Múzeumban. A január nyitással újra látogatható az állandó kiállítás, az év első felében pedig több időszaki kiállítással, programmal várják majd az érdeklődőket.