Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 23. 19:32, szombat | Helyi

SIKERES FAKANÁLFORGATÓK

SIKERES FAKANÁLFORGATÓK

Ínycsiklandó ételeikkel a zsűrit is rendszeresen megfőzi a karcagi Fakanálforgatók csapata, járjanak bármerre is az országban. Díjak, kupák, oklevelek díszelegnek a szűk kis csapat dicsőségfalán.

Ferenczi Béla magyar nóta énekes a fakanalat is jól forgatja. Tucatnyi kupa, oklevél jelzi, hogy főzésben is verhetetlen a Karcagi fakanálforgatók néven induló csapatával, amit egyébként felesége talált ki.

Mára már egyenkabátjuk is van. Azokra a versenyekre mennek csak el, amelyre meghívják őket. Legutóbb Kakucson jártak és onnan is nyertes serleggel, oklevéllel tértek haza.

A főzés nem okoz a csapatnak gondot, melyben családtagok segítik őket. Legyen szó birkapörköltről, hurkáról, kolbászról, töltött káposztáról, vagy épp kakaspörköltről, felesége pedig a házi süteményeivel tarol a zsűri előtt. Ferenczi Béla persze nótaénekesként is kedveskedik néhány dallal minden helyszínen a résztvevő versenyző társainak és a közönségnek is.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 20:05, péntek | Helyi

MUZSIKÁS EGYÜTTES KARCAGON

Muzsikás együttes több, mint 10 éve járja az ország általános- és középiskoláit a Rendhagyó énekóra MOL-ban programjukkal.

2019. Április 19. 20:03, péntek | Helyi

ROHAM A KARCAGI VIRÁGBOLTOKBAN

Május elején búcsút vesznek alma materüktől a középiskolás tanulók.

2019. Április 17. 19:36, szerda | Helyi

A Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja

A megjelenteket dr. Nagy Molnár Miklós igazgató köszöntötte, majd Mohai Tamás színművész szavalata után Csillag Barnabás, a Karcagi Zsidó Hitközség elnöke emlékezett meg a több mint négyszáz karcagi zsidó áldozatokról.

2019. Április 16. 19:59, kedd | Helyi

Búcsúztak a ballagók

A városvezetés nevében Kovács Szilvia alpolgármester, Rózsa Sándor jegyző, és Szepesi Tibor önkormányzati képviselő kívánt sok sikert a diákoknak.