Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Március 23. 19:32, szombat | Helyi

SIKERES FAKANÁLFORGATÓK

SIKERES FAKANÁLFORGATÓK

Ínycsiklandó ételeikkel a zsűrit is rendszeresen megfőzi a karcagi Fakanálforgatók csapata, járjanak bármerre is az országban. Díjak, kupák, oklevelek díszelegnek a szűk kis csapat dicsőségfalán.

Ferenczi Béla magyar nóta énekes a fakanalat is jól forgatja. Tucatnyi kupa, oklevél jelzi, hogy főzésben is verhetetlen a Karcagi fakanálforgatók néven induló csapatával, amit egyébként felesége talált ki.

Mára már egyenkabátjuk is van. Azokra a versenyekre mennek csak el, amelyre meghívják őket. Legutóbb Kakucson jártak és onnan is nyertes serleggel, oklevéllel tértek haza.

A főzés nem okoz a csapatnak gondot, melyben családtagok segítik őket. Legyen szó birkapörköltről, hurkáról, kolbászról, töltött káposztáról, vagy épp kakaspörköltről, felesége pedig a házi süteményeivel tarol a zsűri előtt. Ferenczi Béla persze nótaénekesként is kedveskedik néhány dallal minden helyszínen a résztvevő versenyző társainak és a közönségnek is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken:

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

FEGYELMEZETLEN LÉLEKGYÓGYÁSZOK

A NAV munkatársai azokat az internetes szolgáltatókat szűrték ki, akik gyaníthatóan bejelentés nélkül, kontárként végzik tevékenységüket, illetve, akik a számla-, és nyugtaadást elmulasztják.

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.