Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Október 27. 20:26, péntek | Helyi

Szalagavató a Varróban

Szalagavató a Varróban

A Déryné Kulturális Központban tartotta szalagavató ünnepségét a Karcagi SZC Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 4 végzős osztálya.

A Himnusz után Szalai László Ferenc 11.A osztályos tanuló szavalata, majd Sánta László végzős osztályfőnök köszöntője hangzott el. Murányi Markó 11.B osztály tanuló szavalata után Facsar András igazgató szalagot tűzött az osztályok képviselőknek, majd ők tűztek szalagot az iskola vezetőinek: Vida Tamás főigazgatónak, Facsar András igazgatónak, Kiss Attila igazgatóhelyettesnek, Kovács Sándor gyakorlati oktatásvezetőnek.

Ezt követően a 46 tanuló kapta meg szalagját osztályfőnökeiktől.

A 11.A szakképző iskolai osztály: asztalos, festő, mázoló, tapétázó - osztályfőnöke Vassné Szűcs Edit. A 11.B szakképző iskolai osztály: kereskedelmi értékesítő, gépi és CNC forgácsol - osztályfőnöke: Sánta László István, a 11.C szakképző iskolai osztály: szakács - osztályfőnök Nagyné Oros Edit, a szalagot Kiss Attila igazgatóhelyettes tűzte. A 13.F szakképző iskolai osztály: érettségire felkészítő képzés - osztályfőnök Vargáné Glatz Júlia. Ferenczi Béla, Ferenczi Zsolt végzős diák édesapja szavalata után az osztályok bemutatkozó fényképeinek vetítése következett, majd a szalagavatói tánc - bécsi keringő és a fiúk fergeteges tánca, melyeket A táncokat Vassné Szűcs Edit táncpedagógus tanította be. A műsor végén az összes végzős felsorakozott a színpadon közös énekkel, majd egy-egy szál virággal köszöntötték szüleiket a diákok.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.