Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2022. Április 13. 17:12, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

SZÁMOK FEKETÉN-FEHÉREN

SZÁMOK FEKETÉN-FEHÉREN

A passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

A közlekedésrendészeti járőrök 2022. április 5-8. között Jász-Nagykun-Szolnok megyében a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték. Az egyenruhások 498 alkalommal állapították meg a biztonsági öv használatának elmulasztását. Túlnyomórészt, 412 esetben a járművezető nem kapcsolta be a biztonsági övet, míg az utasok 86 esetben mellőzték az övhasználatot. A rendőrök a szabályszegő járművezetőket közigazgatási bírsággal sújtották és részükre közlekedési előéleti pontokat is előírtak. Felfoghatatlan tény, hogy gyermekbiztonsági rendszert 14 gépkocsiban nem használtak, a felelőtlen gépjárművezetőkre helyszíni bírságot szabtak ki a közlekedésrendészeti munkatársak. Örvendetes, hogy a motorkerékpárral közlekedő járművezetők kivétel nélkül használtak bukósisakot.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közúti közlekedésben résztvevők figyelmét, hogy a passzív biztonsági eszközök használatával saját testi épségük védelmét szolgálják, annak érdekében

…, hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.