Városlista
2018. augusztus 20, hétfő - István

Hírek

2018. Június 13. 13:15, szerda | Helyi

Színek tánca

Színek tánca

A Madarász Imre Egyesített Óvoda Gépgyár úti SZIM Óvodájában a XI. SZIM - világra érkezett szülőket, nagyszülőket Szabóné Szentesi Mária tagóvoda vezető köszöntötte.

“Színek tánca” címmel a nagycsoportos gyermekek, „Örüljünk a szép kikeletnek…” a kis –és középső csoportos gyermekek játékát láthatták az érdeklődők.

Hagyomány már az is, hogy a KÁIAMI Kiskulcsosi tagiskola néptánccsoport 1-2. oszt. tanulói visszajönnek táncolni ezen a napon egykori óvodájukba.

A műsort Tóth Enikő, a KÁIAMI Kiskulcsosi tagiskola 6. osztályos tanulójának meseelőadása is színesítette. ANDY gyermek dalai után kézműveskedés volt.

A gyerekek nagy örömmel ültek be a Szentannai Középiskola modern traktorjainak fülkéibe is.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 20. 12:58, hétfő | Helyi

Streetball bajnokság

A XXVII. Nagykunsági Kulturális Napok keretében vasárnap a Kosárliget pályán rendezett streetball bajnokságon közel harminc csapat vett részt a megye több településéről.

2018. Augusztus 20. 10:59, hétfő | Helyi

Fának, majd egy kerítésnek csapódott: a helyszínen vesztette életét a berekfürdői baleset sérültje

Tragédiával kezdődött augusztus 20-a: hétfő éjjel, nem sokkal éjfél után súlyos baleset történt Berekfürdőn.

2018. Augusztus 18. 13:47, szombat | Helyi

2018-as Tour de Hongrie

A Városháza elől rajtolt el szombat délelőtt a Tour de Hongrie 2018 mezőnye. A Magyar Kerékpáros Körversenyen a NKSZ licencével rendelkező, meghívott csapatok vesznek részt.

2018. Augusztus 18. 09:37, szombat | Helyi

A XXVII. Nagykunsági Kulturális Napok

A XXVII. Nagykunsági Kulturális Napokat a Dérynében Dobos László polgármester nyitotta meg, majd a megyei díjjal kitüntetett Déryné Pántlika csoportja adott fergeteges műsort.