Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2021. Július 23. 08:22, péntek | Helyi
Forrás: Donka Ferenc

Szolnoki halálos baleset - kamion és kisteherautó ütközött

Szolnoki halálos baleset - kamion és kisteherautó ütközött

Egy személy életét vesztette, míg egy ember súlyosan megsérült, amikor összeütközött egy kamion és egy kisteherautó Szolnok elkerülő szakaszán, a 4-es főúton.

Abony felől haladt a vasárut szállító kamion, amikor a felüljáró tetején áttért a szemközti sávba, ahol egy kisteherautóval ütközött.

A baleset következtében a kistehergépkocsi vezetője életét vesztette, utasa pedig súlyosan megsérült, őt kórházba szállították. A balesetben a kamion sofőrje nem sérült meg, de a jármű üzemanyag tartálya kilyukadt. A helyszínre a szolnoki tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket és a műszaki mentésben vettek részt. A rendőrök több órán át, teljes útlezárás mellett helyszíneltek.

Másfél hónappal ezelőtt szintén kamionbaleset volt ugyanitt, akkor mikrobusszal ütközött a kamion és többen életüket vesztették. Információnk szerint ezen felüljárón, rövid időn belül ez már a negyedik baleset, a kamionosok úthibára panaszkodnak, hogy az megdobja a közlekedő járműveket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 07:00, szerda | Helyi

SZÉPÍRÓ VERSENY A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Cigány hét keretein belül a hátrányos helyzetű gyermekek számára Szépíró versenyt rendeztek a Szent Pál Marista Általános Iskolában.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 14:30, kedd | Helyi

ÉBREDEZIK A TISZA-TÓ

Ébredezik a Tisza- tó. Az áprilisi, váratlanul jó időben több ezren keresték fel az ország egyik legdinamikusabban fejlődő idegenforgalmi célpontját. A hónap közepe visszavetette ugyan a forgalmat, de az igazi szezon most kezdődik.

2024. Április 30. 11:25, kedd | Helyi

CIGÁNY HÉT A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

1 hetes programsorozatot szervezett a Szent Pál Marista Általános Iskola Cigány-hét címmel.