Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Április 13. 09:37, szerda | Helyi

Tárgyalások Washingtonban

Tárgyalások Washingtonban

Dr. Fazekas Sándor Washingtonban tárgyal

A tejpiaci válságról, az európai-amerikai szabadkereskedelmi megállapodásról és a GMO-mentesség fenntartásának ügyéről is egyeztettem Washingtonban.
Tegnap az amerikai agrártárca miniszterhelyettesével, Michael Scuseval folytatottunk megbeszélést, előadást tartottam az Amerikai Magyar Üzleti Tanács képviselőinek, továbbá volt szerencsém részt venni két nagyon sikeres magyar agrártermék-bemutatón is.
írta Dr. Fazekas Sándor facebook oladalán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.