Városlista
2017. augusztus 19, szombat - Huba

Hírek

2016. Július 16. 14:59, szombat | Helyi

Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál

Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál

A pénteki megnyitó és az esti gálakoncert fellépő művészei és a bemutatott produkciók jól mutatják azt a rendkívül magas minőségi színvonalat, amelyet a rendezvény megálmodója célul tűzött ki.

"Hiszem, hogy a lelket semmi nem ápolja jobban, csak az azt megszálló rezgések, a zene energiái". Ezen gondolat által vezérelve szervezte meg Debreczeni Ildikó a most hétvégén zajló Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál elnevezésű programot, mely a tavalyi kettő után idén már háromnapossá nőtte ki magát.

A pénteki megnyitó és az esti gálakoncert fellépő művészei és a bemutatott produkciók jól mutatják azt a rendkívül magas minőségi színvonalat, amelyet a rendezvény megálmodója célul tűzött ki. Minden elismerésem azért is, hogy a nagyszabású rendezvény a fogyatékkal élők mellé állt és a bevétel egy részével a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének munkáját támogatja.

Tegnap a dr.Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter úr részvételével zajlott megnyitó után jelmezkiállítás, interaktív színház és egy fantasztikus gálakoncert szórakoztatta a vendégeket Tiszafüreden. A gálán Rost Andrea énekelte el a fesztivál saját himnuszát, a csúcspontot az Experidance Társulat és a 100 Tagú Cigányzenekar szenzációs előadása jelentette. Bátran kijelenthetjük: új turisztikai attrakció született a Tisza-tónál, mely képes megszólítani a magas minőségi elvárásokat támasztó, kultúrát - ezen belül is elsősorban a komolyzenét, táncot - szerető közönséget. Tegnap este telt ház volt a füredi sportcsarnokban és a végén felállva, szűnni nem akaró taps mellett nyilvánított véleményt a közönség... írta Kovács Sándor facebook oldalán

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2017. Augusztus 19. 09:33, szombat | Helyi

Csipkey az Asztana 2017 Expón

Nagy sikerrel mutatkozott be a Csipkey az Asztana 2017 Expón. Nagy érdeklődés és csodálkozás vett körbe bennünket.

2017. Augusztus 18. 13:18, péntek | Helyi

A XXVI. Nagykunsági Kulturális Napok

Harminc éven át újra és újra visszatért ide, és munkáival nyugati városok tárlatain szerepelt.....

2017. Augusztus 17. 09:57, csütörtök | Helyi

Zártkert kategóriában is neveztek

A legszebb konyhakertek zártkert kategóriában sokan neveztek idén is. Saliga Viktória először indul a megmérettetésen. Az egyetemista lány még dédszüleivel kezdett el még gyerekkorában kertészkedni.

2017. Augusztus 16. 17:41, szerda | Helyi

Új csoportszoba a SZIM óvodában

Az önkormányzat pályázatának köszönhetően 30-ról 31-re nőhet az óvodai csoportok száma, hiszen a SZIM óvodában új csoportszoba épülhetett.