Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Április 17. 11:57, vasárnap | Helyi
Forrás: Tiszató Rádio, kép tiszatavi ökocentrum

Tovább növelik

Tovább növelik

megkapta az építési engedélyt, az új akváriumrendszert is magába foglaló, kb. 900 négyzetméteres épületrész

Mint arról korábban hírt adtunk: megkapta az építési engedélyt, az új akváriumrendszert is magába foglaló, kb. 900 négyzetméteres épületrész építéséhez a Tisza-tavi Ökocentrum. Az eredeti tervezet szerint a beruházás egy 5-600 millió forintos értéket képvisel. A fejlesztéstől azt várják, hogy tovább növeli az eddig is magas látogatószámot, és az új attrakció egy nagy lendületet ad a következő évekre.

Nem változna az elképzelés abban, hogy milyen turisztikai attrakció valósuljon meg. A takarékosság inkább a beruházás műszaki tartalmát érintené - ismertette Kiss János, majd rámutatott: megvannak erre a szakemberek, akik átgondolják, hogy a fő mondanivaló sérelme nélkül, hol lehet takarékosságot alkalmazni. Elmondása szerint, fennáll az esélye, hogy amennyiben mégis 500 millió forint körüli értéket képvisel a pályázat, úgy a beruházás végösszege, valamint a pályázati támogatás értéke közötti különbséget hitelből finanszírozzák.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

FEGYELMEZETLEN LÉLEKGYÓGYÁSZOK

A NAV munkatársai azokat az internetes szolgáltatókat szűrték ki, akik gyaníthatóan bejelentés nélkül, kontárként végzik tevékenységüket, illetve, akik a számla-, és nyugtaadást elmulasztják.

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.

2024. Április 23. 12:38, kedd | Helyi

VÍZVISSZATARTÁSSAL KÉSZÜLNEK AZ ASZÁLYRA

A KÖTIVIZIG működési területén a medrekben, tározókban, holtágakban, halastavakban visszatartott, illetve tározott vízkészlet meghaladja a 298 millió köbmétert.