Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2021. Február 05. 08:37, péntek | Helyi
Forrás: katasztrofavedelem.hu

Tragédia Nagyrévnél

Tragédia Nagyrévnél

Tegnap a szélkárokon túl is volt dolga a tűzoltóknak.

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi tegnap délután Cibakháza és Nagyrév között. A kunszentmártoni hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az egységek a személyautóban lévő két eszméletlen embert feszítővágó berendezés és romhenger segítségével szabadították ki és átadták a mentőknek, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani mindkettőjük esetében. A busz utasaihoz mentők érkeztek.

Összeütközött két személygépkocsi tegnap délután Fegyverneken, a Szent Erzsébet és a Csillag utca kereszteződésében. A törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók az egyik autóból egy embert kisegítettek, őt átadták a mentőknek, akik egy másik embert is elláttak. Az egység áramtalanította a járműveket, majd megszüntette a forgalmi akadályt és megtisztította az úttestet a törmelékektől.

Tűz keletkezett egy családi ház egyik helyiségében tegnap délután Karcagon, a Duna utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kiszakaszolták a tűzfészket, majd légzőkészülékben behatoltak a lakásba, ahol egy vízsugárral megfékezték a lángokat. A tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak az épületből, amelyet nem ért hőhatás. A ház lakója rokonoknál helyezkedett el.

Címkék: baleset, helikopter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.