Városlista
2018. május 21, hétfő - Konstantin

Hírek

2018. Május 16. 17:05, szerda | Helyi
Forrás: KARCAG TV

SPORTOLJ VELÜNK

SPORTOLJ VELÜNK

A Madarász Imre Egyesített Óvoda a „Sportolj velünk! - családi délutánt” tartott a strandon.

A mozgás, mint óvodáink kiemelt nevelési területe, az egészséges életmódra nevelés iránti elkötelezettségünk, a mindennapi mozgás fontossága inspirálta intézményünket az Akácliget Fürdőben a program évekkel ezelőtti elindítására - mondta Balajtiné Sütő Margit tagóvoda vezető, a nap egyik szervezője.

A sportágak kipróbálása, népszerűsítése mellett az is a célunk volt, hogy beszéljünk az egészséges életmódról. A felkért szakemberek az érdeklődő szülőknek, nagyszülőnek konzultációs előadást is tartottak a mozgás fontosságáról és válaszoltak a felmerülő kérdésekre.

- Ezen a délutánon az óvodásoknak és szüleiknek a Karcagi Sportegyesület tíz szakosztálya közül öt be is mutatkozott azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a későbbiekben akár az óvodások is csatlakozzanak a szakosztályok pl. úszó, birkózó munkájához - tudtuk meg Szepesi Tibortól, a KSE ügyvezetőjétől.

A szakosztályvezetőktől, edzőktől, rövid ismertetőt hallhattak, majd fiatal, versenysportolók segítségével lehetőség adódott a sportágak kipróbálására, hiszen fontos, hogy testközelből megismerjenek minél több sportágat a kicsik, hogy tudjanak választani a nekik tetszők közül.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Május 20. 09:42, vasárnap | Helyi

A Tisza-tó Napja

70 km-es túra ...

2018. Május 20. 09:39, vasárnap | Helyi

HOLOKAUSZT EMLÉKNAPJA

A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja alkalmából a Spinoza Színház Egy végzetes négyszög története

2018. Május 20. 09:35, vasárnap | Helyi

ÜGYESKEDJ A KERÉKPÁRODDAL

Ügyeskedj a kerékpároddal címmel rendezett a MIEÓ ügyességi vetélkedőt a város óvodásainak.

2018. Május 20. 09:32, vasárnap | Helyi

ÉPÍTKEZÉSEK TOMAJMONOSTORÁN

Fazekas Szabolcs Tomajmonostora polgármestere arról számolt be a Karcag Televíziónak, hogy milyen építkezések zajlanak éppen a településükön.