Városlista
2018. július 16, hétfő - Valter

Hírek

2018. Május 16. 17:05, szerda | Helyi
Forrás: KARCAG TV

SPORTOLJ VELÜNK

SPORTOLJ VELÜNK

A Madarász Imre Egyesített Óvoda a „Sportolj velünk! - családi délutánt” tartott a strandon.

A mozgás, mint óvodáink kiemelt nevelési területe, az egészséges életmódra nevelés iránti elkötelezettségünk, a mindennapi mozgás fontossága inspirálta intézményünket az Akácliget Fürdőben a program évekkel ezelőtti elindítására - mondta Balajtiné Sütő Margit tagóvoda vezető, a nap egyik szervezője.

A sportágak kipróbálása, népszerűsítése mellett az is a célunk volt, hogy beszéljünk az egészséges életmódról. A felkért szakemberek az érdeklődő szülőknek, nagyszülőnek konzultációs előadást is tartottak a mozgás fontosságáról és válaszoltak a felmerülő kérdésekre.

- Ezen a délutánon az óvodásoknak és szüleiknek a Karcagi Sportegyesület tíz szakosztálya közül öt be is mutatkozott azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a későbbiekben akár az óvodások is csatlakozzanak a szakosztályok pl. úszó, birkózó munkájához - tudtuk meg Szepesi Tibortól, a KSE ügyvezetőjétől.

A szakosztályvezetőktől, edzőktől, rövid ismertetőt hallhattak, majd fiatal, versenysportolók segítségével lehetőség adódott a sportágak kipróbálására, hiszen fontos, hogy testközelből megismerjenek minél több sportágat a kicsik, hogy tudjanak választani a nekik tetszők közül.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 16. 11:35, hétfő | Helyi

Új kosárlabda pályát adtak át Karcagon

Új sportkomplexummal bővült Karcag.

2018. Július 16. 08:46, hétfő | Helyi

Vadgesztenye fesztivál

Fejlesztések Kenderesen is...

2018. Július 15. 19:03, vasárnap | Helyi

Kipróbálhatták a búvárkodást is

A napot a helyi TBC zenekar koncertjével zárták...

2018. Július 13. 09:07, péntek | Helyi

Felújítás alatt

A Tisza-tó térsége közlekedésében nagyon fontos szerepet játszik ...