Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Május 16. 17:07, szerda | Helyi
Forrás: KARCAG TV

TÚRISTACSALOGATÓ RENDEZVÉNYEK TOMAJON

TÚRISTACSALOGATÓ RENDEZVÉNYEK TOMAJON

Juhász Juditot a Tomajmonostorai Művelődési Ház vezetőjét kérdeztük meg a 2018. év tomaji rendezvényeiről.

A 2018. február óta itt dolgozó vezető elmondta, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a kulturális programok megszervezésére, a hagyományokra és a szórakoztatásra is egyaránt.


Nyáron Pünkösdi focikupa, illetve rendhagyó programok sora is várja az idelátogatókat. A művelődési ház vezetője elmondta, hogy nagyon aktív és kreatív kollégák segítik a munkáját és így ezért is kerülhetett sor a mintegy 100 darab madárodú elkészítésére is, amik a „ Madarak és Fák Napján ” kerülnek elhelyezésre.
Fontos számukra a környező településekkel történő együttműködés is, a kapcsolattartással egyetemben.


A nyár sokszínű programját, a helyi lakosok közvéleményét felmévre állították össze, ami Tomajmonostorához híven, nem fog szűkölködni neves előadók tekintetében sem-mondta el Juhász Judit, igazgató.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 25. 09:21, csütörtök | Helyi

HAMAROSAN ELKÉSZÜL A BERUHÁZÁS

A gyepet vetik, a sportszereket szerzik be a leendő sportkomplexumban. Jelen állás szerint semmi sem veszélyezteti a május végi nyitást. Az utolsó simításokat Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke is szemügyre vette.

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken: